marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fețe regale la premiera „Top Gun: Maverick“ de la Londra

A doua rundă de blitzuri și autografe a avut loc în prezența Ducilor de Cambridge.

Fețe regale la premiera Top Gun: Maverick de la Londra
Tom Cruise poate spune acum, cu adevărat, că a ajuns la apogeul carierei sale. După premiera de la Festivalul de Film de la Cannes a mult așteptatului film „Top Gun: Maverick“, sequelul filmului de succes din 1986, și premiul festivalului primit pentru întreaga carieră, starul hollywoodian a zburat la Londra, unde era așteptat pentru o a doua rundă de blitzuri și autografe.
 
Dacă la Cannes, proiecția a avut loc în prezența lui Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Prințesei Diana, covorul roșu de la Londra a fost pregătit pentru primirea Prințului William și a soției sale, Catherine. Iar Tom Cruise a avut el însuși onoarea de-a o însoți pe Ducesa de Cambridge, atunci când rochia prea strâmtă a acesteia a cam incomodat-o la urcarea treptelor.

Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer

 
Pentru această seară specială, Catherine Middleton a arătat ca o adevărată stea de cinema în rochia-columnă create de Roland Mouret, neagră cu un tiv alb pe umeri, completată de un clutch Alexander McQueen și cercei cu diamante în formă de stea. 


 
La rândul său, Prințul William a fost foarte elegant într-un sacou din catifea de la Alexander McQueen, pantaloni de smoking și mocasini din catifea, brodați cu avioane în miniatură, ca un omagiu adus filmului.
 
Nici Tom Cruise nu a fost mai prejos, purtând un costum cu papion și fiind foarte galant când a venit momentul să-și prezinte colegii din distribuție, pe Jennifer Connelly, Jon Hamm și Miles Teller.


 
După cele două proiecții, filmul „Top Gun: Maverick“ a primit cronici bune, fiind considerat chiar mai bun decât blockbusterul din 1986, în care un Tom Cruise de 36 de ani îi dădea replica actriței Kelly McGillis.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies