marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox este însărcinată?

Actrița a apărut în videoclipul lui Machine Gun Kelly și Jelly Roll și a ridicat suspiciuni privind o posibilă sarcină.

Megan Fox este însărcinată?
Megan Fox a ridicat suspiciuni cu privire la o posibilă sarcină, apărând în noul videoclip pentru piesa „Lonely Road” a lui Machine Gun Kelly și Jelly Roll.
 
Artiștii și-au lansat colaborarea în weekend, iar imaginile cu Machine Gun Kelly sărutând burta aparent gravidă a lui Fox în mai multe rochii mulate au devenit virale.
 
Megan Fox și iubitul ei, al cărui nume real este Colson Baker, se joacă cu o fetiță la sfârșitul videoclipului. Genericul i-a nedumerit și mai mult pe fani, deoarece ultimul rând spune: „Introducing: Baby Violet Leika”.


 

 
Utilizatorii rețelelor de socializare s-au întrebat dacă actrița este însărcinată în viața reală, dar mulți au subliniat că Fox a avut mai multe apariții publice în această vară (de la celebrarea solstițiului de vară în iunie la petrecerea albă a lui Michael Rubin în luna următoare) fără a stârni speculații privind o sarcină. Un utilizator a găsit un comentariu pe Instagram de la o femeie care pretinde a fi mama fetiței din videoclip, confirmând că Fox „nu” este însărcinată și că „a fost doar pentru videoclip”. Ea a adăugat: „Fetița mea s-a descurcat de minune și s-a distrat pe cinste”.

Fanii internauți au fost de acord că videoclipul este o modalitate de a procesa pierderea sarcinii lui Megan Fox: „Acest cântec și acest videoclip ar putea fi, pur și simplu, o aluzie la faptul că, dacă Colson ar fi făcut ceva diferit... ar fi avut copilul lor astăzi?”.


 
Rapperul a făcut referire la avort spontan în cântecul „Don't Let Me Go” de anul trecut, iar Megan Fox a scris despre pierderea „cu adevărat tragică” în cartea sa de poezii, „Pretty Boys Are Poisonous”. În noiembrie 2023, ea a declarat în timpul unui interviu acordat revistei „Women's Wear Daily” că pierderea a fost „mai greu de suportat” decât sarcina ei ectopică anterioară, care i-a provocat „multă durere și suferință”.
 
Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost împreună din 2020, iar artistul nominalizat la premiile Grammy a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie doi ani mai târziu. Cu toate acestea, cuplul a stârnit zvonuri de despărțire în 2023, iar Fox a confirmat într-un episod din martie al podcastului „Call Her Daddy” că nu mai sunt logodiți.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies