marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie a vorbit despre viața ei după divorțul de Brad Pitt

Actrița a făcut dezvăluiri într-un nou interviu despre cum arată viața ei de mamă singură.

Angelina Jolie a vorbit despre viața ei după divorțul de Brad Pitt
Angelina Jolie a recunoscut că faptul că a devenit mamă singură a salvat-o de la a ajunge într-un loc „întunecat“. Într-un interviu pe care actrița l-a acordat revistei „Vogue“, ea a vorbit despre cum concentrarea pe creșterea copiilor ei în mijlocul divorțului controversat de Brad Pitt a ținut-o pe linia de plutire, de-a lungul ultimilor ani.

„Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. Faptul că am avut copii m-a salvat și m-a învățat cum să fiu în această lume în mod diferit. Cred că în ultima vreme m-aș fi scufundat într-un mod mult mai întunecat dacă nu aș fi vrut să trăiesc pentru ei. Vreau ca copiii mei să fie mai buni decât mine“, a spus ea.

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au anunțat divorțul în 2016, după 12 ani de relație. Fostul cuplu de actori au împreună șase copii: Maddox, 22 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani, și gemenii Vivienne și Knox, 15 ani.



Actrița a dezvăluit în timpul interviului că s-a simțit „puțin abătută“ în aceste zile. „Încă învăț cine sunt la 48 de ani. Cred că sunt în tranziție ca persoană. Într-un fel, nu mă simt ca și cum aș fi eu însămi, de vreo zece ani încoace“. Fără a da mai multe detalii, Jolie a lăsat să se înțeleagă că viața a fost grea pentru întreaga familie în ultimii ani. „Am avut multe de vindecat. Încă ne căutăm echilibrul“, a explicat ea.

Angelina Jolie a pozat pentru coperta ediției din noiembrie 2023 a revistei „Vogue“ pentru a-și promova noua companie de modă. „Nu vreau să fiu o mare creatoare de modă, vreau să construiesc o casă pentru ca alți oameni să devină asta. Sper să schimb multe aspecte ale vieții mele. Iar acesta este cel care privește viitorul“.



FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies