marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, implicata intr-un nou scandal la Hollywood. De ce este boicotat "In the Land of Blood and Honey", primul film regizat de actrita

Debutul regizoral al Angelinei Jolie este umbrit de un scandal, dupa ce actrita  a fost acuzata ca a furat ideea filmului sau, In The Land of Blood and Honey dupa un roman scris de James J.Braddock.

Angelina Jolie, implicata intr-un nou scandal la Hollywood. De ce este boicotat In the Land of Blood and Honey , primul film regizat de actrita

Braddock sustine ca Jolie, care a scris scenariul si regizat filmul, s-a inspirat din romanul sau, The Soul Shattering. Ba mai mult, acesta a creat un site in care dezvaluie toate detaliile despre acest incident.

"Sunt sigur ca doamna Jolie  a folosit/copiat/furat elemente importante din romanul meu" a scris autorul pe blog. Braddock sustine chiar ca a incercat sa stabileasca o intalnire cu actrita pe perioada filmarilor, dar ca i-a fost imposibil sa se vada cu ea pentru ca nu i s-a dat voie.

Fotografia care demonstreaza ca Shiloh Pitt seamana cu tatal ei. Oare Angelina Jolie nu e geloasa?


In the Land of Blood and Honey spune povestea unei femei musulmane care se indragosteste de un soldat sarb in timpul razboiului din Bosnia, chiar daca acesta a violat-o.

Braddock a mai scris pe site-ul sau: "Ideea ei nu este decat o versiunea nuantata a povestii cartii mele. Si dintre toate povestile despre acest razboi, mi se pare curioasa aceasta coincidenta. In mai multe feluri, filmul ei seamana izbitor cu romanul meu"

RadarOnline.com scrie ca Braddock a intentat un proces impotriva GK Films, compania care a sustinut si finantat filmul regizat de Angelina Jolie. El cere sa aibe loc un proces si sa fie despagubit.

In the Land of Blood and Honey
a fost bine primit de catre critici, care au apreciat viziunea regizorala a lui Jolie si au laudat filmul. Pe 23 decembrie, pelicula va fi lansata in SUA.

 



Modifică setările cookies