marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, intr-un nou film facut de Luc Besson, regizorul care a creat unele dintre cele mai dure eroine din cinematografie

Cand cei de la Hollywood cauta o femeie capabila sa se lupte de la egal la egal cu un barbat, numele Angelinei Jolie este primul pe lista. Dupa rolurile din Tomb Raider, Mr and Mrs. Smith, Wanted si Salt, actrita si-a facut o reputatie de tipa sexy, dar dura, care este in stare sa bata mar o armata de barbati.

Angelina Jolie, intr-un nou film facut de Luc Besson, regizorul care a creat unele dintre cele mai dure eroine din cinematografie

Asa ca alegerea ei in noul thriller regizat de Luc Besson pare una fireasca.  Desi inca nu are un titlu, se pare ca regizorul francez lucreaza la un scenariu pentru un nou film. Conform Deadline.com, cel mai recent proiect al lui Luc Besson va fi un thriller cu elemente SF, de a carui regie se va ocupa tot el.


De-a lungul timpului, Luc Besson a devenit celebru pentru personajele feminine puternice si dure pe care le-a creat in filmele sale, ca Nikita in La Femme Nikita din 1990 sau Mathilda din Leon (1994). In 2011, Besson s-a ocupat de un alt film care are in prim plan un personaj feminin, in The Lady, cu Michelle Yeoh. De aceasta data, eroina se remarca printr-un curaj nebunesc de a se lupta cu regimul politic ostil si care va incerca mai presus de orice sa lupte pentru familia si dragostea vietii ei.


Se pare ca francezul doreste sa se apuce cat mai repede de proiect, filmarile urmand sa inceapa in primavara lui 2012. Daca Angelina Jolie va accepta oferta, acesta ar fi primul ei film din 2012, inainte de a se apuca de povestea lui Gertrude Bell, film la care va lucra cu Ridley Scott.

In toamna acestui an, Besson s-a ocupat de scenariul filmului Colombiana, cu Zoe Saldana, insa pelicula n-a fost prea reusita, iar scenariul a fost sub asteptarile fanilor care se obisnuisera cu povesti uimitoare ca in Nikita sau Leon.
 

Vestea unei posibile colaborari intre Angelina Jolie si Luc Besson i-a entuziasmat pe fani, care au comentat ca isi doresc sa o vada mai des pe marile ecrane pe actrita si sunt nerabdatori sa o vada intr-un nou rol de actiune, postura care pare sa i se potriveasca de minune.
 

Angelina Jolie  pare a fi un magnet pentru box-office. Filmele ei de pana acum au strans in total incasari de 5 miliarde de dolari.
 

In acest an, Jolie a trecut in spatele camerelor si a debutat ca regizor cu In the Land of Blood and Honey, o drama emotionanta despre razboiul din Bosnia. Filmul a fost bine primit de critici, care au laudat viziunea actritei asupra unuia dintre cele mai sangeroase conflicte din Europa de Est.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies