marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan chiar pe scenă

Actrița a povestit că totul s-a petrecut în timp ce interpreta personajul unei femei însărcinate într-o piesă off Broadway.

Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan chiar pe scenă
Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan înainte de a avea copii cu soțul ei, Adam Shulman
 
În timpul unui interviu acordat revistei „Vanity Fair”, actrița în vârstă de 41 de ani a fost întrebată despre cea de-a doua sarcină și atunci a împărtășit detalii despre acest episod din viața ei și s-a adresat femeilor care se luptă cu infertilitatea. „Pentru toate cele care trec prin iadul infertilității și al concepției, să știți că nu a fost o linie dreaptă până la niciuna dintre sarcinile mele“, a spus Hathaway, împărtășind mai multe detalii despre lupta ei pentru a rămâne însărcinată. „Având în vedere durerea pe care am simțit-o încercând să rămân însărcinată, mi s-ar fi părut lipsit de sinceritate să postez ceva atât de fericit, când știu că povestea este mult mai nuanțată.“

Actrița a dezvăluit că a suferit un avort spontan în 2015, în timp ce juca în piesa „Grounded”, povestea unui pilot de vânătoare a cărui carieră s-a blocat după o sarcină neașteptată. „Jucam într-o piesă de teatru și trebuia să nasc pe scenă în fiecare seară”, a spus ea despre faptul că a ținut secretă pierderea copilului. „A fost prea greu să tac când eram pe scenă și mă prefăceam că totul este bine“. 
Ulterior, Anne Hathaway a povestit familiei și prietenilor despre situația cu care se confrunta: „A trebuit să țin ascunsă realitatea. Apoi, când m-am simțit mai bine, după ce am fost de partea cealaltă, unde trebuie să te prefaci că ești fericit pentru cineva, am vrut să le spun surorilor mele: «Nu trebuie să fii fericită tot timpul». Este foarte greu să îți dorești atât de mult ceva și să te întrebi dacă nu cumva faci ceva greșit“, a conchis ea.
 
Anne Hathaway, care are doi fii, Jonathan, de 8 ani, și Jack, de 4 ani, cu Adam Shulman, a vorbit anterior despre complicațiile cu care s-a confruntat înainte de a-și îndeplini visul de a deveni mamă. „Există o tendință de a prezenta sarcina și a avea copii în aceeași lumină, ca și cum totul ar fi pozitiv. Dar știu din propria mea experiență că este mult mai complicat decât atât”, a explicat ea în timpul unui interviu acordat pentru „WSJ” acum doi ani. „Iar când afli că și alții îți împărtășesc durerea, te gândești pur și simplu: «Simt că este util să am aceste informații, ca să nu fiu izolată în durerea mea». Adică, de ce să îți fie rușine? Aceasta este durere și face parte din viață.“
 
La momentul respectiv, Hathaway a precizat că nu exclude posibilitatea de a-și mări familia în continuare în viitor. 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies