marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Situația lui Bruce Willis se agravează, iar familia se teme că nu va prinde a 70-a aniversare

Vești triste despre marele actor al filmelor de acțiune. Starea lui se depreciază alarmant.

Situația lui Bruce Willis se agravează, iar familia se teme că nu va prinde a 70-a aniversare
Poate că a fost „Greu de ucis” pe marele ecrane, însă în viața reală este tot mai fragil. Bruce Willis nu mai recunoaște adesea chipurile, nu mai poate comunca cum trebuie și nu e clar dacă-și mai amintește cine a fost. O glorie a cinema-ului care se stinge treptat, sub privirile neputincioase ale familiei sale.
 
Actorul se confruntă atât cu demență fronto-temporală, cât și cu afazie, ceea ce i-au grăbit retragerea din lumea filmului.


 

 
Invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, fosta lui soție, actrița Demi Moore, a spus că „Îl știu de pe vremea când era barman la Cafe Central în New York. Ținând cont de tot, este în condiții stabile”. Însă nu a dat mai multe detalii despre starea lui. „Ceea ce le spun copiilor mei este să-l 'întâlnească' în locul unde se află. Nu te agăți de cine era sau de cine vrei să fie, ci de cine este în acest moment. Și din asta reiese o asemenea frumusețe, bucurie și dragoste. Când sunt în L.A., trec în fiecare săptămână pe la el și prețuiesc cu adevărat timpul pe care-l împărtășim cu toții“.


 
Mai multe informații au venit, însă, dinspre Tallulah, una dintre cele trei fiice ale lor, care a vorbit în emisiunea „Today”: „Este stabil ceea ce înseamnă, în situația lui, că este bine. Este greu. Sunt zile dureroase, dar există și multă iubire. Chiar mi-a dovedit că nu trebuie să iau nimic de-a gata și chiar cred că am fi fost prieteni foarte buni. Cred că este foarte mândru de mine”.


 
Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000. Au trei fete împreună: Rumer, Scout și Tallulah. Fiica cea mare i-a și făcut bunici acum un an. După ce au divorțat, Bruce Willis și-a refăcut viața alături de Emma Heming, cu care are alte două fete, Mabel și Evelyn.

Potrivit revistei „In Touch Weekly”, o sursă a dezvăluit că starea lui Bruce pare să fi „progresat” și că familia sa este „îngrijorată că s-ar putea să nu mai aibă mult timp” cu el. În timp ce ei continuă să rămână alături de el pentru a-l îngriji, sursa a precizat că timpul pe care îl mai are la dispoziție actorul în vârstă de 69 de ani „le apasă mereu pe suflet. Boala a progresat până în punctul în care familia lui își face griji că s-ar putea să nu mai aibă mult timp la dispoziție cu Bruce. Se întreabă dacă va mai ajunge la cea de-a 70-a aniversare”.



Și, din păcate, ipostaza în care a fost surprins zilele acestea de paparazzi e una răvășitoare. Figura sa e schimonosită de mușchii faciali căzuți, gura îi e strâmbată probabil și din cauza încercărilor de a mai vorbi, iar privirea pierdută e departe de cea a omului pe care-l știm din atâtea blockbustere de acțiune.

 
FOTO: Instagram, Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies