marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soprana Angela Gheorghiu, invitată la aniversarea de 90 de ani a actriței Sophia Loren

A fost nu doar seara legendarei stele a cinematografiei italienești, ci și a întâlnirii legendelor.

Soprana Angela Gheorghiu, invitată la aniversarea de 90 de ani a actriței Sophia Loren
Sophia Loren a împlinit vineri 90 de ani, aniversare care a fost marcată printr-un eveniment de gală și o petrecere la Roma, înconjurată de familie, prieteni și invitați speciali.
 
Actrița italiană laureată a premiului Oscar, una dintre ultimele vedete ale Epocii de Aur de la Hollywood, a fost sărbătorită de Ministerul Culturii din Italia, studiourile Cinecittà și Archivio Luce la The Space Cinema Moderno din Piazza della Repubblica.
 
În cadrul evenimentului privat de gală, Sophia Loren a primit un premiu prestigios în semn de recunoaștere a carierei sale strălucite, care a început în capitala italiană la începutul anilor 1950. „Iubesc acest oraș, unde a început totul. Am ajuns la Roma cu mama mea când aveam 15 ani și am început să lucrez ca figurant. A fost o alegere care mi-a schimbat cursul vieții”, a declarat Loren săptămâna aceasta.



 

 
Ceremonia de decernare a premiului a fost urmată de o petrecere pe terasa de pe acoperișul exclusivistului hotel Anantara Palazzo Naiadi, unde invitații speciali au ridicat un toast în cinstea icoanei cinematografice, care a purtat o rochie creată de prietenul ei, Giorgio Armani.
 
Hotelul Anantara Palazzo Naiadi a marcat evenimentul prin dezvăluirea suitei Sophia Loren, completată cu trandafiri albi îndrăgiți de actriță, o pictură din Pozzuoli, orășelul de lângă Napoli în care a crescut, și o selecție de fotografii de familie și cărți preferate.



 

 
Diva a fost însoțită de fiii săi, Edoardo și Carlo Ponti, de nurorile sale, de cei patru nepoți, de sora sa, Maria Scicolone, și de nepoatele sale, Alessandra și Elisabetta Mussolini, alături de aproximativ 100 de prieteni și colegi din lumea cinematografică și numai. 
 
Printre invitați ne-am bucurat s-o vedem și pe soprano română Angela Gheorghiu, alături de Al Bano, care se numără printre prietenii intimi ai familiei celebrei Sophia Loren.



 

 
„Te iubesc atât de mult, Sophia, artistă divină, pe care o admir per sempre”, a notat Angela Gheorghiu alături de câteva instantanee de la eveniment. „Fotografia cu Sophia a fost realizată de Carlo Conti. Mulțumesc, Carlo! Cele mai bune urări și ne vedem în curând”, a mai notat celebra soprană.



 

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies