marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Apropiații lui Jamie Foxx au făcut zid în jurul lui, în speranța că se va recupera complet

Misterioasa boală care l-a țintuit pe actorul de culoare la pat le dă încă emoții rudelor și prietenilor acestuia.

Apropiații lui Jamie Foxx au făcut zid în jurul lui, în speranța că se va recupera complet
Jamie Foxx, în vârstă de 55 de ani, se pare că se recuperează cu ajutorul apropiaților săi, după ce a fost spitalizat în aprilie, rămânând mai multe săptămâni internat. „Primește cele mai bune îngrijiri și face mari eforturi pentru a se recupera chiar acum, dar încă nu este el însuși, cum îl știm“, a împărtășit o sursă din anturajul său pentru revista americană „People“. 
 
Cu toate acestea, aceeași sursă ne asigură că „Cercul său de apropiați a făcut zid în jurul lui“, nu doar pentru a-i oferi suport moral, ci și pentru a se asigura că nu ajung informații concrete la presă. 
 
Jamie Foxx a fost spitalizat pe 11 aprilie pentru ceea ce a fost descris de fiica sa, Corinne Foxx, ca fiind o „complicație medicală“, punând astfel în stand-by filmărilor la pelicula „Back In Action“ cu Cameron Diaz – care a și declarat, între timp, că se retrage și din proiect, și din viața artistică.
 
Deși ulterior s-a stabilit că starul a fost externat din spital și că primea tratament la un centru de reabilitare foarte bine cotat din Chicago, se știu foarte puține alte lucruri despre boala misterioasă care a zguduit industria de divertisment. Chiar și colega sa de platou, Cameron, se pare că nu știe exact ce i s-a întâmplat câștigătorului premiului Oscar. „Într-o zi lucrau împreună, iar în următoarea el, pur și simplu, a dispărut“, a explicat o sursă cele trăite de Cameron Diaz pe platouri, actrița declarându-se „șocată și întristată de situația lui Jamie“.


 
De atunci, o mulțime de vedete și-au exprimat îngrijorarea și sprijinul pentru el, printre care Jennifer Lopez, Kevin Hart, John Boyega, Kerry Washington și Nick Cannon, printre mulți alții.


 
Între timp, fiica lui, Corinne, a părut să minimalizeze în mai multe rânduri potențiala gravitate a incidentului medical. Pe 12 mai, ea a scris pe Instagram că „Este trist să vezi cum presa se dezlănțuie. Tatăl meu a ieșit din spital de câteva săptămâni, se recuperează. De fapt, ieri a jucat pickleball! Mulțumesc pentru rugăciunile și sprijinul tuturor!“.  În plus, rețeaua Fox a anunțat, pe 15 mai, că Jamie și Corinne vor fi co-prezentatori ai emisiunii „We Are Family“, un show tip „Am întrebat 100 de români“, care ar urma să debuteze în 2024.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies