marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz schimbă azi prefixul. Îți vine să crezi că împlinește 50 de ani?

Celebra actriță a decis să revină în actorie în anul în care schimbă și prefixul.

Cameron Diaz schimbă azi prefixul. Îți vine să crezi că împlinește 50 de ani?
În urmă cu 8 ani, Cameron Diaz își lăsa fanii cu multe întrebări fără răspuns, după ce le comunica faptul că a decis să se retragă prematur din cinematografie. Și asta nu pentru că ar fi părăsit-o talentul ori pentru că ar fi fost bolnavă. Doar pentru că, pur și simplu, nu se mai regăsea în ceea ce făcea.
 
La vremea aceea, Cameron Diaz a numit atracția Hollywood-ului ca fiind o „capcană“, de care a reușit să scape după ce s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden, în anul 2015. „Mă gândesc din nou la capcana în care suntem prinși, în special în societatea noastră, față de ceea ce prețuim, ceea ce considerăm ca fiind important. Dacă este important pentru tine, este în regulă“, spunea ea pentru „Daily Mail“. De când a decis să renunțe la actorie, Cameron a refuzat oferte de aproape 100 de milioane de dolari de a apărea în diferite filme!

 
În 2020, Cameron Diaz intra pe un teren pe care nu prea-l stăpânea, dar numele a ajutat-o să intre în forță în afaceri. Ca și alți actori, ea s-a folosit de celebritatea sa pentru a-și lansa propriul vin, Avaline. Vinul este obținut din struguri organici, nu conține zahăr adăugat și coloranți, iar afacerea a fost lansată în asociere cu prietena și partenera sa de afaceri, Katherine Power.

 
Dar iată că ceea ce părea a fi o decizie definitivă s-a dovedit a fi doar o pauză, căci anul acesta Jamie Foxx a reușit s-o facă să revină pe marele ecran, într-un film în care joacă și el, intitulat „Back in Action.
 
Nu e rău pentru anul în care Cameron celebrează cinci decenii de viață – vârstă pe care nu și-o arată nicidecum, nu doar cremelor și tratamentelor VIP (pe care a declarant că și uită să le folosească!), cât genei bune și… mulțumirii de sine.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies