marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold, divort soc de Maria Shriver! Actorul a refuzat filme de 200 de milioane de dolari in ultimii ani!

Arnold Schwarzenegger de desparte de Maria Shriver!

Arnold, divort soc de Maria Shriver! Actorul a refuzat filme de 200 de milioane de dolari in ultimii ani!

Anuntul surprinzator a fost facut la patru luni dupa ce Arnold Schwarzenegger si-a parasit functia de guvernator al statului California, dupa doua mandate si a decis sa revina pe marile ecrane.

" A fost o perioada extraordinara de tranzitie personala si profesionala pentru fiecare dintre noi ", au declarat Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, si Shriver, in varsta de 55 de ani, in acest comunicat comun. "Dupa multe ganduri, discutii si rugaciuni am ajuns impreuna la aceasta decizie", au mai spus ei.

Arnold a mai dezvaluit ca in perioada cat a fost guvernator a refuzat  sa joace in filme care i-ar fi putut aduce venituri de 200 de milioane de dolari!

Cei doi soti, care s-au cunoscut cu ocazia unui turneu de tenis in 1977 si s-au casatorit in 1986, nu au precizat daca vor initia procedura de divort, spunand insa ca locuiesc deja in locuinte separate si ca "lucreaza pentru viitorul relatiei" lor.

"Vom ramane in continuare parintii celor patru copii ai nostri. Ei reprezinta lumina si centrul vietilor noastre. Consideram ca despartirea noastra este o chestiune privata. Nici noi, nici altcineva dintre prietenii sau rudele noastru nu vor face declaratii suplimentare pe aceasta tema. Cerem publicului si mass-media sa ne trateze cu compasiune si respect", se afirma in acelasi comunicat.

Cuplul si-a pastrat resedinta din cartierul Brentwood din Los Angeles in timpul celor doua mandate de guvernator pe care Schwarzenegger le-a dus la capat din biroul sau din Sacramento.

Schwarzenegger a declarat, in luna februarie, ca se simte pregatit sa joace din nou in filme si a anuntat recent ca va participa la realizarea unui serial de televiziune si a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui porecla din lumea politica, "The Governator".

Luna trecuta, o sursa a declarat pentru agentia de presa Reuters ca Arnold Schwarzenegger are toate sansele sa joace intr-un nou film din franciza "Terminator", in care isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg practic indestructibil trimis din viitor.

Maria Shriver, scriitoare si fost jurnalist al postului NBC, colaboreaza cu numeroase organizatii si programe de voluntariat.


Mama ei a fost sora presedintelui american asasinat John F. Kennedy, iar tatal ei, Sargent Shriver, a fost candidatul Partidului Democrat la functia de vicepresedinte in anul 1972. Sargent Shriver a murit in luna ianuarie, la varsta de 95 de ani.


Desi a fost toata viata o simpatizanta a Partidului Democrat, Maria Shriver l-a insotit si sprijinit pe republicanul Arnold Schwarzenegger in campania electorala din 2003, prin care l-a inlocuit pe fostul guvernator Gray Davis. Ea si-a sprijinit sotul sa fie reales in aceasta functie si in 2006.

Sursa foto: Splash

Sursa: Mediafax



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies