marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce roluri risca sa piarda Arnold dupa ultimul scandal! Va cadea in dizgratia fanilor si a producatorilor?

E un adevar general valabil: cand viata personala a unui star o ia razna, cariera o ia si ea la vale.

Ce roluri risca sa piarda Arnold dupa ultimul scandal! Va cadea in dizgratia fanilor si a producatorilor?

Acum 2 saptamani si-a anuntat divortul dupa 25 de ani de casnicie, acum 2 zile a dezvaluit ca are un copil ilegitim. "E doar varful icerbergului pentru Arnold" spune Nostradamus de la Hollywood - unul dintre cei mai celebri autor de biografii - Ian Halperin.

Daca scandalurile si dezvaluirile murdare din viata actorului de 63 de ani a carui al doilea nume a devenit Terminator vor continua Arnold risca sa piarda o parte  din rolurile in care ajunsese de fie implicat dupa ce si-a incheiat functia de guvernator al Californiei.


 

Arnold Schwarzenegger a  anuntat oficial revenirea pe marile ecrane cu drama Cry Macho pentru care va incasa peste 10 milioane de dolari. Actorul se afla in negocieri pentru Terminator 5 si continuarile de la “Predator “ si “The Running Man". Presa a scris ca ar putea juca si in thrillerul The Last Stand pe langa  animatia The Governator.

Producatorul Albert Ruddy de la Cry Macho drama in care Arnold joaca rolul unui antrenor de cai spune ca rolul nu este afectat inca de aceste scandaluri: "Incepem filmarile cu Arnold pe 24 august. Nu credem ca vanzarile vor fi afectate de acest scandal. Ultimele evenimente nu-i vor provoca  rani unui actor cu o cariera fascinanta."

Schwarzenegger se afla in discutii si pentru continuare franciezei Terminator sub comanda lui Justin Lin (Fast Five). Filmul va fi produs de o companie independenta: Annapurna Pictures.

"Bil Clinton a fost implicat si el in astfel de scandaluri si acum este cunoscut ca unul dintre cei mai populari presedinti din istorie. Nu cred ca fanii vor decide pe baza acestor fapte sa nu-l vada pe Arnold in filme!" a mai continuat producatorul Albert Ruddy.

O parte a presei de scandal de peste ocean face deja comparatii intre Schwarzenegger si Mel Gibson a carui cariera s-a prabusit dupa dezastrele din viata personala. Gibson, cazut in dizgratia multor producatori de la Hollywood si a fanilor, a vorbit chiar de retragere din actorie.

Tabloidele au descoperit-o pe membra staffului cu care actorul a facut un copil: Mildred Baena de 50 de ani. Baiatul de 10 ani este considerat de presa imaginea perfecta a unui tanar Conan ( aluzie la rolul jucat de Arnold in anii 80)

 
Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies