marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimul scandal bomba pentru Arnold Schwarzenegger! Cum ii va fi afectata cariera?

Mega scandal pentru Terminator! Actorul care a refuzat  sa joace in filme ce i-ar fi putut aduce venituri de 200 de milioane de dolari cat a fost guvernator al Californiei a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de nevasta.

Ultimul scandal bomba pentru Arnold Schwarzenegger! Cum ii va fi afectata cariera?

Arnold Schwarzenegger care acum cateva zile a starnit valuri cu vestea despartirii sale de Maria Shriver  dupa 25 de ani de casnicie a recunoscut ca a facut un copil cu una din angajatele sale.


Numele femeii nu a fost facut public, insa se stie ca aceasta a lucrat pentru familia Schwarzenegger pentru mai bine de 20 de ani si s-a retras in ianuarie. Femeia nu a facut nicio reclamatie.


Schwarzenegger care are  4 copii ( 2 fete si 2 baieti) cu Maria Shriver a dezvaluit intr-o conferinta de presa:

"Cu toate ca evenimentul s-a petrecut in urma cu 10 ani, i-am marturisit sotiei mele despre aceste lucruri acum 4 luni cand mi-am incheiat mandatul ca guvernator. Imi pare rau pentru durerea provocata familiei si prietenilor!"

Tabloidele americane s-au intrebat imediat daca noile scandaluri care i-au schimbat viata lui Arnold ii vor afecta si cariera din perioada urmatoare dupa modelul Mel Gibson.

Arnold si-a anuntat inca de acum o luna revenirea pe marile ecrane. Schwarzenegger a  anuntat oficial ca va juca in drama Cry Macho pentru care va incasa peste 10 milioane de dolari si se pregateste de Terminator 5 si continuarile de la “Predator “ si “The Running Man".


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies