marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law și Jack Black se întâlnesc Vacanţa, în cel mai romantic film de crăciun

Când Sărbătorile vin fără niciun plan, o călătorie făcută în ultimul moment se va dovedi a fi… cel mai bun plan.

Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law și Jack Black se întâlnesc Vacanţa, în cel mai romantic film de crăciun
Patru staruri își dau întâlnire în această comedie romantică, presărată cu emoție și lecții de viață. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law și Jack Black interpretează patru tineri, de pe două continente diferite, pe care Sărbătorile îi prin singuri și deznădăjduiți.
 
Amanda (Cameron Diaz) este o americancă de succes, plină de bani și cu o viață de invidiat, dar nefericită. După ce descoperă că partenerul său de viață o înșală, decide să plece undeva departe, unde amintirea lui să n-o ajungă.
 
Pe celălalt mal al Atlanticului, Iris (Kate Winslet) își plânge de milă, pentru că Jasper (Rufus Sewell),bărbatul pe care îl iubește și căruia îi este editor, nu-i acordă nicio importanță. Ba chiar urmează să se căsătorească cu altcineva.

 
Când Amanda și Iris fac schimb de case și de stil de viață, atunci are loc și magia: americanca bogată descoperă bucuriile vieții simple și farmecul unei iubriri autentice, în persoana lui Graham (Jude Law), fratele lui Iris, în timp ce englezoaica experimentează traiul hollywoodian și poveștile din spatele marilor producții, laolaltă cu prieteni neașteptați și o dragoste-surpriză (Jack Black).

 
Regizat de Nancy Meyers și filmat în idilicul sat Shere din Surrey, Anglia, filmul are un scenariu „Vacanţa“/„The Holiday“ (2006) scris special pentru acest careu de staruri. Interesant este că acest film a prins foarte bine la publicul tânăr, primind trofeul Teen Choice Award.


Filmul „Vacanţa“/„The Holiday“este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 02:00.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies