marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Casey Affleck, în Manchester de lângă mare, filmul care i-a adus fratelui lui Ben Affleck mult râvnitul Oscar

„Manchester by the Sea“, una dintre drame profunde, despre durerea din care oricărui om i-ar fi dificil sau imposibil să-și revină.

Casey Affleck, în Manchester de lângă mare, filmul care i-a adus fratelui lui Ben Affleck mult râvnitul Oscar
Centrat în jurul temelor depresiei, vinovăției, durerii, responsabilității, familiilor disfuncționale și tulburărilor de stres post-traumatic, intriga din „Manchester de lângă mare“/„Manchester by the Sea“(2016) urmărește povestea lui Lee Chandler (Casey Affleck), un bărbat deprimat și îndurerat, care a fost responsabil accidental de moartea celor trei copii ai săi și care devine tutorele legal al nepotului său adolescent după moartea fratelui său. 
 
Ca și cum pierderea singurului frate și îndoielile legate de creșterea unui adolescent nu ar fi fost de ajuns, întoarcerea sa în trecut redeschide o tragedie de nedescris...
 
Filmul a avut premiera la Festivalul de film Sundance la 23 ianuarie 2016 și a fost aclamat de critici, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 2016. De altfel, la cea de-a 89-a ediție a Premiilor Oscar, „Manchester by the Sea“ a obținut premiile pentru Cel mai bun actor pentru Casey Affleck (care-l aștepta de zece ani, după nominalizarea primită pentru un alt rol, cel din „The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford“) și Cel mai bun scenariu original, precum și nominalizări suplimentare pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor în rol secundar (Lucas Hedges) și Cea mai bună actriță în rol secundar (Michelle Williams).



Fratele lui Ben Affleck a câștigat, de asemenea, premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor - film dramatic; filmul a fost nominalizat și la alte patru categorii. Premiile Academiei Britanice de Film au nominalizat filmul la șase premii, dintre care a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru Affleck și Cel mai bun scenariu original.
 

 

Filmul „Manchester de lângă mare“/„Manchester by the Sea“(2016) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies