marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce avere a strâns Linda Hamilton, protagonista din Orașul Infernului, difuzat joi la Pro Cinema

Cunoscută mai ales pentru rolul ei din „Terminator“, actrița continuă să joace roluri în filme de acțiune.

Ce avere a strâns Linda Hamilton, protagonista din Orașul Infernului, difuzat joi la Pro Cinema
Trebuie să ai o autodisciplină incredibilă și o voință de fier ca, la 63 de ani, să mai poți face un film ca „Terminator: Dark Fate“ (2019), la 28 de ani de la prima peliculă din serie. Dar Linda Hamilton a demonstrat că se poate! Timp de un an, actrița a strâns din dinți, a ținut o dietă fără carbohidrați și a făcut un antrenament draconic, ca pentru armată. Dar numai așa a putut să-și recapete mobilitatea și să refacă legendarul rol al lui Sarah Conner.
 
„În unele aspecte ale vieţii mele sunt ca un Terminator, înfrunt viaţa fără să ţin seama de piedici", a spus actriţa într-un interviu. „Doar cei învinşi rămân la podea, învingătorii se ridică mereu în picioare“.


 
Și se pare că aceste roluri o prind de minune pe cea care e de mulți ani o obișnuită a distribuției din filmele și serialele de acțiune: „Dante's Peak“, „The Line“, „Chuck“, „Bad Behavior“, „Defiance“, „Lost Girl“,  „Shoot Me Nicely“ ș.a.m.d.

 
La trei ani după  „Terminator: Dark Fate“ (2019), ea joacă în serialele „Claws“ și „Resident Alien“, în ciuda vârstei de 66 de ani și a averii de 70 de milioane de dolari, care i-ar putea asigura un trai tihnit.
 
Să spunem, totuși, că 50 din aceste 70 de milioane le-a primit la divorțul de regizorul James Cameron, în 1999, după doi ani de mariaj și un copil, Josephine, care are acum 29 de ani.

 
În „Orașul infernului“/„Dante's Peak“ (1997), Linda Hamilton și Pierce Brosnan sunt eroii principali ai unei întâmplări de coșmar, erupția unui vulcan. În ciuda tututor prevenirilor, locuitorii orășelului de la poalele vulcanului nu se sinchisesc de predicțiile cercetărilor și chiar copiii din film ai eroinei interpretate de Linda se vor afla în pericol.
 
Filmul „Orașul infernului“ va fi difuzat la Pro Cinema joi, de la ora 22:30.
 
FOTO: Profimedia, Twitter

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies