marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Multipremiata actriță Allison Janney, de nerecunoscut în „Lou“

Câștigătoarea premiului Oscar are un set de abilități foarte special, care o transformă într-un soi de „Liam Neeson la feminin“, după cum o consideră unii critici.

VIDEO Multipremiata actriță Allison Janney, de nerecunoscut în Lou
În noul film de acțiune „Lou“, anunțat de platforma de streaming Netflix, Allison Janney se transformă total. Ea joacă rolul unei pensionare acre, înăsprită de viața izolată și dură pe care o duce în munți, care se transformă într-o adevărată justițiară atunci când o mama disperată (Jurnee Smollett) o roagă să o ajute să își salveze fiica răpită. Fetița ei a dispărut în timpul unei furtuni, iar cele două femei își riscă viețile într-o misiune de salvare care le va testa limitele și va scoate la iveală secrete întunecate și șocante din trecutul lor.


 
Cu părul grizonant, figura aspră și temperament intransigent, Allison Janney este de nerecunoscut ca Lou, această „luptătoare din munți“, dispusă la fapte sângeroase și care, uimitor, își face singură mare parte din cascadorii. De altfel, acesta este și motivul pentru care criticii o asemuiesc cu Liam Neeson, numind-o varianta feminine a lui din „Taken“.
 
Logan Marshall-Green, Matt Craven și Ridley Asha Bateman joacă, de asemenea, în filmul regizat de Anna Foerster („Underworld: Războaie sângeroase“), după un scenariu de Maggie Cohn și Jack Stanley. JJ Abrams de la Bad Robot, Hannah Minghella și Jon Cohen sunt producători, iar protagoniștii Allison Janney și Jurnee Smollett, nominalizat la Emmy, sunt producători executivi. 


Neobosita Allison Janney, care a bifat apariție după apariție în diferite seriale, după ce a luat toți laurii cu „I, Tonya“ și „Mom“, are în pregătire nu mai puțin de 6 producții, pentru finalul lui 2022 și anul 2023, la vârsta de aproape 63 de ani.

Filmul „Lou“ va fi lansat în septembrie 2022.

 
FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies