marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce fete mari are Matt Damon! Starul a apărut alături de fiicele sale pe covorul roșu

Actorul Hollywoodian și-a adus alaiul de susținătoare de-acasă, pe soția sa și pe cele patru fiice ale lor.

Ce fete mari are Matt Damon! Starul a apărut alături de fiicele sale pe covorul roșu
Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au făcut din ultima lor apariție pe covorul roșu un adevărat tablou de familie, participând la premiera filmului „The Instigators” cu cele trei fiice biologice ale lor, Isabella (18 ani), Gia (15 ani), Stella (13 ani), dar și cu fiica Lucianei, Alexia (24 de ani și al cărei tată este Arbello Barroso).
 
„Am avut o mulțime de rude aici în seara asta”, a spus amuzat Matt Damon pentru „E! News” la premiera din 31 iulie. „În mod normal, ele nu apar la astfel de evenimente, însă au venit toate în seara asta.“
 
Marea seară a premierei a avut loc la scurt timp după ce starul a vorbit despre experiența „suprarealistă” de a se pregăti să o trimită la facultate pe fiica lor Isabella - care va începe cursurile la Universitatea din New York în această toamnă. „E mult pentru un părinte. Este un fel de moment suprarealist și modul în care funcționează în viața ta, cu cât îmbătrânești… pentru că mi se pare că mai ieri o țineam în brațe. Nu există nicio pregătire emoțională pentru asta”, a explicat Matt Damon.



 

 
Dar aceasta nu este prima dată când Matt a vorbit despre legătura sa cu copiii lui. Mai demult, el a dezvăluit că Isabella servește uneori drept unul dintre cei mai duri critici ai săi. „Dacă apar recenziile și sunt groaznice, atunci ea se va uita la film”, spunea el, mai în glumă, mai în serios pentru „Daily Pop”, în 2021. „Dacă sunt bun, va trece filmul cu vederea. Pentru că ea caută muniție tot timpul. Este unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Este foarte cool”.



 

Cu toate acestea, într-o notă mai serioasă, cei dragi lui au făcut toată diferența când vine vorba de experiența lui ca tată pe ecran. „Este mai ușor să mă regăsesc într-un personaj dacă este tată, pentru că devin mult mai relaționabil. Dacă poți face o corelație directă cu propria ta viață, este întotdeauna mult mai ușor.”


FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies