marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La ce filme se inghesuie romanii in acest weekend la cinema!

SF-ul X-Men: First Class si animatia Kung Fu Panda 2 sunt doua dintre premierele mult asteptate in Romania. Marea mahmureala, partea a doua, ii trimite pe baieti in exotica Tailanda. Cu se patanii se mai confrunta, nu ramane decat sa vedeti la cinema, in acest final de saptamana.

La ce filme se inghesuie romanii in acest weekend la cinema!

Premiere:
Kung Fu Panda 2 (2011)
Regie:  Jennifer Yuh
Cu: Angelina Jolie, Jack Black
Gen: Animatie, aventuri, comedie

Animatia regizata de Yuh ocupa locul trei in box office-ul american cu incasari de peste 24 de milioane de dolari. Aventurile lui Po si ale prietenilor sai este potrivit pentru relaxare in week-endul acesta. Chiar daca povestea va suna familiar, nu va temeti ca va lipsi actiunea, comedia sau imaginile spectaculoase.

X-Men: First Class (2011)
X-Men: Cei dintai
Regie: Matthew Vaughn
Cu: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy
Gen: Actiune, drama, SF

Eroii din X-Men sunt pusi pe maceluri, in numele bineului, desigur! SF-ul a incasat deja peste 50 de milioane de dolari, ocupand primul loc in box officeul din SUA. Cu o distributie incendiara, care mai are si puteri supranaturale, filmul nu trebuie ratat.

Alte filme:

The Hangover Part II (2011)

Marea Mahmureala 2
Regie: Todd Phillips
Cu:  Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms

Vrei o comedie pura? Vrei sa vezi ce trasnai mai fac cei patru prieteni? Prin ce situatii nastrusnice mai ajung? Comedia este pe locul doi in topul box office si ca in ciuda criticilor slabe, filmul continua sa incaseze si sa fie apreciat de publicul larg. Merge de minune dupa o saptaman de stres.

Potiche (2010)
Nevasta la putere
Regie: François Ozon
Cu:  Fabrice Luchini, Catherine Deneuve, Gérard Depardieu
Gen: Comedie

Comedia prezentata la TIFF anul acesta ii are in distributie pe doi dintre cei mai mari actori francezi, Catherine Deneuve si Gérard Depardieu, in rolurile a doi fosti iubiti care se intalnesc intr-o situatie mai... complicata.

Fanii comediilor anilor '70 nu ar trebui sa rateze aceasta satira sociala.


Pasionatii de documentar si de dans, inca puteti urmari pe marile ecrane Dancing Dreams in regia lui Rainer Hoffmann si Anne Linsel.


Jack Sparrow si echipa de pirati va asteapta in continuare pe marile ecrane. Priest si Thor sunt inca pe ecrane, precum si comediile Bridesmaids si Something Borrowed.

Click aici pentru programul cinematografelor!

    


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies