marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 7 filme de vazut la cinema in acest week-end!

Intra si vezi programul din CINEMA. Primavara te instiga sa iesi din casa, dar cum vremea este schimbatoare, mai bine mergi la cinema. Ai de unde alege! Iata sapte filme pe care ar fi bine sa nu le ratezi!

Cele mai bune 7 filme de vazut la cinema in acest week-end!

“Periferic” in regia lui Bogdan George Apetri cu Ana Ularu in rolul principal este un film la mare cautare. Drama spune povestea unei femei care iese din puscarie pentru 24 de ore.

Ea planuieste sa fuga pentru a incepe o noua viata, insa trecutul sau tumultos ii pune cateva piedici. O familie care o respinge, un iubit care o invinovateste de prezent si un copil care o reneaga, o actiune in buna regula pe meleaguri autohtone.

Nu rata ultimul film al lui Alejandro Inarritu, “Biutiful”, cu Javier Bardem in rolul lui Uxbal, un afacerist la negru care poate comunica cu spiritele celor decedati. Acesta primeste bani de la rudele celor morti pentru a usura trecerea lor dincolo. Dar banii pentru intretinerea familiei vin din introducerea ilegala in Spania a unor chinezi, iar in urma unui accident 24 dintre ei mor.


Productia lui Xavier Beauvois, “Des hommes et des dieux” se inspira din viata unor calugari rapiti si ucisi in Algeria, de catre o banda de extremisti. Filmul a fost apreciat la festivalurile internationale si este captivant datorita datelor sale instorice.

Daca esti fan horror ar fi bine sa nu ratezi controversatul film “The Rite”. O productie 2011 ce-l aduce pe marile ecrane pe Anthony Hopkins. Inspirat din fapte reale, filmul vorbeste despre reusita diavolului de a-si gasi discipoli chiar si in lacasurile sfinte. Michael Kovak este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, dar scepticismul in ceea ce-l priveste pe Dumnezeu il determina sa suspecteze ca este vorba de probleme psihice si nu demoni in oameni.

Pentru fanii genului SF puteti vedea in premiera “Battle: Los Angeles”, o productie 2011 despre aparitiile OZN-urilor, dar de data aceasta nu doar puncte pe cer, ci o adevarata invazie. Pamantul este atacat de forte necunoscute si omenirea este pe cale sa dispara.

O alta premiera, de data aceasta drama, “The Lincoln Lawyer” cu Matthew McConaughey in rolul unui avocat care si-a transformat bancheta din spate a limuzinei in birou. De-a lungul carierei Mickey Haller s-a temut sa nu rateze nevinovatia unui om, dar acum cu noul sau caz trebuie sa-si testeze nu numai abilitatile juridice, ci si calitatile morale.

Iubitorii de animatie pot merge la “Tangled”, o comedie muzicala cu Rapunzel, tanara cu parul lung si blond, inchisa intr-un turn si ostaticul Flynn Rider. Cei doi cad la invoiala si pun la cale un plan de evadare din turnul misterios. 

Vizionare placuta!

Foto: fanpop.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies