marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu rata filmele din acest week-end! Ce premiere poti vedea de Paste! Vezi programul aici!

Dupa masa in familie si dupa ciocnitul oualelor rosii aveti timp sa dati o tura prin cinematografe. Ita ce nu trebuie sa ratati!

Nu rata filmele din acest week-end! Ce premiere poti vedea de Paste! Vezi programul aici!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL DIN CINEMATOGRAFE!

Premiere:


“Hall Pass”
“Concediu de la casnicie”

Regie: Bobbt Farelly si Peter Farelly
Cu: Owen Wilson, Hason Sudeikis
Gen: Comedie

Rick si Fred sunt doi prieteni buni care sunt casatoriti de foarte multa vreme. Sotiile lor doresc sa reaprinda flacara pasiunii si decid sa le ofere o saptamana in care sa faca orice isi doresc. Cei doi sunt depasiti de provocarile burlaciei.

“Paul”
Paul. Un extraterestru fugit de-acasa”
Regie: Greg Mottola
Cu: Nick Frost, Seth Rogen, Simon Pegg
Gen: aventuri, comedie, SF

De mai bine de 60 de ani, un extraterestru pe nume Paul se plimba in voie printr-o baza militara ultrasecreta. Fara sa aiba vreun motiv anume, extraterestrul decide sa paraseasca baza militara si se urca in prima masina aflata pe drum, unde ii gaseste pe Willy si pe Clive Collings.

Acestia vor intra intr-o mare incurcatura din cauza lui Paul, vor fi urmariti de agenti federali care doresc sa recupereze extraterestrul si de un tata maniac ce vrea sa isi gaseasca fiica, pe care tinerii au rapit-o din greseala.


Water for Elephants
“Apa pentru elefanti”

Regie: Francis Lawrence
Cu: Robert Pattinson, Christoph Waltz, Reese Witherspoon
Gen: drama, istoric, dragoste

Un student la medicina veterinara abandoneaza studiile si porneste intr-o calatorie alaturi de o caravana a circului. Jacob se indragosteste de Marlena, sotia lui August, patronul circului. Filmul este bazat pe best seller-ul omonim si una dintre atractii este aparitia actorului Christoph Waltz.


127 hours”
“127 de ore”
Regie: Danny Boyle
Cu: James Franco, Lizzy Caplan, Kate Mara
Gen: aventura, drama, biografie

Povestea alpinistului Aron Ralston care a ramas captiv in Marele Canion. Barbatul petrece 5 zile terifiante, singur si izolat de lume si cu resurse reduse de supravietuire. Este un film dinamic, o poveste care te tine prins de la inceput pana la final.


The roommate
“Colega de camera”

Regie: Christian E. Christiansen
Cu: Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Billy Zane
Gen: drama, thriller

Sara Matthews (Minka Kelly) este o tanara studenta care sta in camin si este nevoita sa imparta camera cu o colega din anul I. Alaturi de ea se va muta Rebecca Woods (Leighton Meester), o tanara cu probleme psihice grave, care devine extrem de violenta cand nu isi ia pastilele conform tratamentului pe care il urmeaza.

Space Station 3D”
Regie: Tony Myers
Cu: Tom Cruise
Gen: documentar

Documentarul a aparut in 2002 si este despre Statia Spatiala Internationala, iar acum s-a lansat in variant 3D, fiind primul de acest gen. Colaborarea dintre 16 natiuni care incearca sa construiasca un laborator in spatiu.



Alte filme:

Big Mommas: Like Father, Like Son” 
"Coana Mare: Asa tata, asa fiu
"
Regie: John Whitesell
Cu: Brandon T. Jackson, Martin Lawrence
Gen: comedie

Malcolm Turner (Martin Lawrence), agentul FBI care obisnuieste sa de deghizeze intr-o femeie corpolenta si simpatica pentru a-si solutiona cazurile, este trimis intr-o noua misiune aventuroasa, numai ca de aceasta data este insotit de fiul lui vitreg pe nume Trent (Brandon T. Jackson).

 Dupa ce baiatul in varsta de 17 ani este martorul involuntar al unei crime si devine tinta criminalilor, Malcolm pune la cale un plan ingenios pentru a-si ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este imbracat in haine de femeie, i se pune pe cap o peruca si primeste prenumele Charmaine, dupa care este inscris la o scoala de arte frecventata exclusiv de catre fete.


I Am Number Four
“Numarul patru

Regie: D.J. Caruso
Cu: Teresa Palmer (I), Alex Pettyfer, Dianna Agron, Timothy Olyphant,
Gen: actiune, SF

"Numarul patru" spune povestea a noua adolescenti cu puteri paranormale care se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya.

The Eagle” 
“Acvila legiunii a IX-a”

Regie: Kevin Macdonald (I)
Cu: Bence Gerö, Jamie Bell (I), István Göz, Donald Sutherland
Gen: drama, istoric

In anul 120 d. Hr., puternica legiune a IX-a a Imperiului Roman, formata din 5.000 de soldati de elita si condusa de catre Flavius Aquila, a disparut fara urma in partea de nord a provinciei Britannia si odata cu ea s-a pierdut si vulturul de aur ce reprezenta blazonul acestei factiuni a armatei romane.

Dupa 20 de ani, Marcus Aquila, fiul conducatorului legiunii a IX-a, isi propune sa solutioneze misterul disparitiei soldatilor, sa recupereze vulturul de aur despre care se zvoneste ca ar impodobi un templu barbar din nordul Britanniei si sa spele rusinea indurata de catre parintele sau cu doua decenii in urma.
 

Vizionare placuta!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies