marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batalie intre Scream si Rio in box office! Vezi cele mai tari 4 premiere din acest week-end!

Scream 4: Cosmarul continuaRio si Source Code sunt doar cateva titluri pe care ar trebui sa nu le ratati in acest week-end.

Batalie intre Scream si Rio in box office! Vezi cele mai tari 4 premiere din acest week-end!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL DIN CINEMATOGRAFE!


PREMIERE:

Scream 4: Cosmarul continua

Regie: Wes Craven
Cu: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Emma Roberts (II), Hayden Panettiere, Alison Brie, Adam Brody
Gen: drama, mister, horror

Au trecut 10 ani de cand criminalul in serie mascat poreclit Ghostface nu a mai atacat nici o victima in localitatea Woodsboro si de cand Sidney Prescott (Neve Campbell) a parasit orasul natal pentru a uita ororile petrecute sub ochii sai si pentru a-si vindeca traumele emotionale.

Odata cu intoarcerea sa in oras incep si crimele.


Rio
Regizor: Carlos Saldanha
Cu: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway (I), George Lopez (I), Leslie Mann (I), Will i Am, Jamie Foxx, Jake T. Austin
Gen: comedie, animatie, aventura

Blu este un  papagal brazilian cam aiurit care locuieste intr-o colivie dintr-un orasel din Minnesotta, dar care decide sa afle mai multe despre originile sale. Astfel, simpaticul animalut albastru va parasi colivia cu care s-a obisnuit si isi va lua zborul catre Rio de Janeiro, pentru a descoperi lumea si pentru a afla mai multe despre orginile sale.

Source Code


Transfer de identitate

Regie: Duncan Jones
Cu: Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan
Gen: actiune, SF, thriller

Un thriller de actiune despre un soldat care se trezeste in coprul unui necunoscut si descopera ca face parte dintr-o misiune neobisnuita. Capitanul Colter Stevens trebuie sa opreasca un atac terorist asupra unui tren, dar lucrurile-s mult mai complicate, el fiind totodata implicat intr-un experiment guvernamental. 

La princesse de Montpensier

Printesa de Montpensier

Regie: Bertrand Tavernier
Cu: Mélanie Thierry, Lambert Wilson, Grégoire Leprince-Ringuet, Gaspard Ulliel, Raphaël Personnaz, Anatole de Bodinat, Eric Rulliat
Gen: istoric, drama, actiune

Bazat pe nuvela omonima scrisa de Madame de Lafayette, "Printesa de Montpensier" se petrece in secolul al XVI-lea  si are in centru povestea de dragoste dintre Marie (Melanie Thierry) si varul acesteia Henri de Guise (Gaspard Ulliel), poveste ce se va transforma intr-o drama, in momentul in care tatal fetei decide, din motive politice, sa o marite cu Phillippe de Montpensier, cunoscut pentru relatiile sale cu oameni influenti.

Desert Flower
Floarea desertului
Regie: Sherry Horman
Cu: Liya Kebede, Sally Hawkins (I), Craig Parkinson, Meera Syal, Anthony Mackie, Juliet Stevenson, Timothy Spall
Gen: drama, biografic

Provenita dintr-o familie de crescatori de capre din Somalia, Waris are un destin cu totul aparte. Din desertul Africii de Nord, ea va ajunge pe copertele celor mai prestigioase reviste de moda. Iar drumul vietii ei nu se va incheia aici. La 13 ani, fetita  a reusit sa fuga de un maritis fortat, fetita a ratacit prin desert pana a ajuns in Mogadishu. Rudele au decis sa o trimita in Londra, pentru a deveni servitoare la ambasada Somaliei, locul unde va invata sa citeasca si sa scrie.

Alte filme:

L’enfance d’ICar
Copilaria lui Icar

Regie: Alex Iordanescu
Cu: Guillaume Depardieu, Alysson Paradis
Gen: drama, thriller

In uma unui accident grav de masina Jonathan ramane traumatizat emotional, dar si mutilat fizic. Se interneaza in clinica profesorului Stivlas Karr pentru regenerarea piciorului pierdut si accepta rolul de cobia intr-un experiment genetic. Toate actiunile sale au consecinte care complica situatia.



Green Zone
Zona verde

Regie: Paul Greengrass
Cu: Jason Isaacs, Matt Damon,
Gen: actiune, drama, razboi

Actiunea este plasata in perioada de inceput a razboiului din Irak unde subofiterul Roy Miller a fost detasat impreuna cu echipa sa de investigatori militari.  Acestia trebuie sa gaseasca arme chimice letale ascunse de teroristi, dar descopera ca misiunea lor este o operatiune de musamalizare.

Vizionare placuta!

Sursa foto: mania.com/
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies