marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Durere mare în familia serialului Friends. A murit Matthew Perry

Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi.

Durere mare în familia serialului Friends. A murit Matthew Perry
Matthew Perry, actorul care a interpretat rolul lui Chandler Bing în serialul de succes „Friends“, a murit la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit ieri fără viață în casa lui din apropiere de Los Angeles.
 
TMZ a relatat că Perry a fost găsit într-un jacuzzi din casă, iar la fața locului nu au fost găsite droguri. Culmea, în ultima sa postare, Matthew apărea tot în jacuzzi, admirând luna răsărită deasupra oceanului.


 
Compania Warner Bros. a emis o declarație despre îndrăgitul star: „Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.“
 
Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru „People“ că ofițerii au răspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dar nu a confirmat identitatea persoanei decedate.
 
TMZ a fost, de asemenea, informat că nu a fost vorba de un joc murdar, iar sursele lor au declarat că primii respondenți au fost chemați la reședință pentru stop cardiac.
 
Născut în Williamstown, Massachusetts, la 19 august 1969, Perry a crescut în Ottawa, Canada, unde a urmat școala primară alături de premierul canadian Justin Trudeau. Mama sa, Suzanne Morrison, a fost jurnalistă și secretară de presă a premierului Pierre Trudeau, tatăl lui Justin. Tatăl vitreg al lui Perry este Keith Morrison, de la Dateline. Tatăl său, John Bennett Perry, a fost actor și model - cel mai tânăr Perry a jucat chiar ca invitat într-un episod din serialul polițist „240-Robert“ al tatălui său, în 1979.
 
Matthew Perry s-a mutat la Los Angeles în adolescență. După ce a obținut câteva apariții TV ca invitat, a apărut din nou în rolul lui Chazz Russell în serialul „Boys Will Be Boys“ din 1987 până în 1988. Au urmat roluri în „Growing Pains“ și „Sydney“, dar marea sa șansă a venit în 1994, în serialul iconic „Friends“ de la NBC. Perry a jucat rolul sarcasticului Chandler Bing, care se teme de angajamente, timp de 10 sezoane, obținând o nominalizare la Emmy în 2002. „Friends“ a fost cel mai tare sitcom al anilor '90, Perry și actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer ajungând să câștige un milion de dolari pe episod.


 
În ciuda succesului său, Perry s-a luptat cu dependența de alcool și calmante, la care a ajuns după un accident de jet ski în 1997. A fost internat de două ori la reabilitare și a deschis un centru pentru bărbații cu probleme similare chiar în casa pe care o avea în Malibu. Totodată, foștii colegi din „Friends“ și-au arătat sprijinul. Însă lipsa unui succes ulterior cu orice alt serial l-a demoralizat cumplit.
 
În cartea sa de memorii, actorul a povestit despre problemele sale de sănătate, inclusiv despre o experiență înfricoșătoare în care a fost spitalizat timp de cinci luni după ce colonul său s-a rupt ca urmare a consumului de OxyContin. „Medicii i-au spus familiei mele că am două procente șanse să trăiesc. Atunci am fost foarte aproape de sfârșitul vieții mele“, a declarat Perry pentru „People“ despre experiența terifiantă. După eveniment, Perry a dezvăluit că a intrat în comă timp de două săptămâni, iar când s-a trezit, avea o pungă de colostomie pe care a trebuit să o folosească timp de aproximativ un an. Experiența l-a condus pe Perry la una dintre cele mai mari rezoluții ale sale - să nu mai ia opioide prescrise.
 
„Terapeutul meu mi-a spus: «Data viitoare când te gândești să iei OxyContin, gândește-te că vei avea o pungă de colostomie pentru tot restul vieții tale». Și s-a deschis o mică fereastră și m-am târât prin ea, iar eu nu mai vreau OxyContin“.Când vine vorba de recunoștință, Perry a spus că a învățat că „totul începe cu sobrietatea. Pentru că, dacă nu ești treaz, vei pierde tot, așa că sobrietatea mea este chiar prioritară“.

FOTO: Warner Bros., NBC, Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies