marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 5 filme pe care nu trebuie sa le ratezi in acest weekend!

Partea a doua din filmul animat  Kung Fu Panda  poate fi urmarita in avanpremiera la cinematografele din Bucuresti. Pentru fanii comediei, mult asteptata The Hangover II a venit si la noi! De data aceasta calatoriti in Tailanda.

Cele mai bune 5 filme pe care nu trebuie sa le ratezi in acest weekend!

AVANPREMIERE:

Kung Fu Panda 2 (2011)
Regie: Jennifer Yuh
Cu: Angelina Jolie, Jack Black
Gen: animatie, aventuri

Productia DreamWorks spune povestea ursului panda, Po, care-si uneste fortele cu un grup de mesteri in arte martiale pentru a dobori un inamic ce detine o arma mortala.

Acesta vrea sa distruga intreaga China si sa stearga traditia kung fu de pe Terra. Aventurile lui Po si ale prietenilor sai, va asteapta in aceest sfarsit de saptamana in cinema!

PREMIERE:

The Hangover II (2011)
Marea mahmureala 2
Regie: Todd Phillips
Cu: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Gen: comedie

Cea mai asteptata comedie a anului a ajuns in sfarsit in Romania! Fanii petrecaretilor din prima parte vor urmari marea mahmureala ce se va desfasura in exotica Tailanda, unde va avea loc nunta lui Stu.

Mirele pregateste o gustare inainte de ceremonie, dar aceasta se transforma iar intr-un haos din care nu-si mai amintesc mare lucru.

Dupa succesul primei parti, ce avut incasari de peste 500 de milioane, producatorii preconizeaza ca si partea a doua va fi o lovitura de gratie, filmul ocupand deja locul I in box office cu incasari de peste 85 de milioane de dolari.

 

Potiche (2010)
Nevasta la putere
Regie: François Ozon
Cu: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu
Gen: comedie

Chiar daca nu este un film cu succes la box office, incasand putin peste 1 milion de dolari, Potiche aduce pe marile ecrane doua mari celebritati ale cinematografiei mondiale: Catherine Deneuve si Gérard Depardieu, care interpreteaza rolurile a doi fosti iubiti, adusi impreuna pentru a rezolva o situatie complicata.

Umorul frantuzesc este savuros, productia merita vizionata, macar pentru nominalizarea pentru Leul de Aur la Festivalul de la Venetia.

Alte filme:
Comedia cu Zoe Saldana si Paz Vega, Burning Palms, este difuzata in continuare. Daca nu ati reusit sa va faceti timp pentru partea a patra din Piratii din Caraibe, capitanul Jack Sparrow va asteapta sa porniti in calatoria gasirii Fantanii Tineretii.

Aici puteti vedea programul cinematografelor.

Vizionare placuta!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies