marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 seriale care au trecut prin BLESTEMUL "Doi barbati si jumatate"! VEZI daca au SUPRAVIETUIT sau NU!

Pare ca ai reteta perfecta a unui serial atunci cand povestea e buna, actorii au "lipici" la public si productia creeaza  dependenta. Insa ce e de facut cand dispare unul dintre personaje? Chiar daca totul pare pierdut, ca in cazul "Two and a Half men", lucrurile nu stau intotdeauna asa!

5 seriale care au trecut prin BLESTEMUL Doi barbati si jumatate ! VEZI daca au SUPRAVIETUIT sau NU!

Uneori aceste schimbari se dovedesc a fi chiar benefice, noul actor reusind sa aduca un suflu proaspat povestii. Alteori, intorsatura de situatie care-l introduce in naratiune pe noul actor poate constitui exact "resuscitarea" de care era nevoie pentru aducerea unui val de audienta!


NYPD Blue

David Caruso: 1 sezon (1993-1994)
Jimmy Smits: 4 sezoane (1994-1998)

Dupa multiple dispute, Caruso a parasit show-ul si personajul sau, John Kelly, a fost transferat dintr-o data. Noul partener al lui  Andy Sipowicz a fost Bobby Simone. Legatura dintre Sipowicz  si  Simone a fost insa mult mai puternica decat o simpla prietenie, indreptandu-se chiar spre sentimentul de tata-fiu, asa ca audientele au crescut pe masura.

 

 

Charlie's Angels

Farrah Fawcett: 1 sezon (1976-1977)
Cheryl Ladd: 4 sezoane (1977-1981)

Trio-ul original al seriei a devenit una din senzatiile anilor ’70, mai ales datorita blondinei Angel Jill Munroe. Cand Fawcett a interrupt abrupt filmarile, Ladd a intrat ca fiind sora lui Jill, pe nume Kriss. Chiar daca nu multi se asteptau, serialul a “supravietuit” ochiului critic al audientei.

 

 

Beverly Hills, 90210

Shannen Doherty: 4 sezoane (1990-1994)
Tiffani Thiessen: 6 sezoane (1994-2000)

Doherty a plecat din versiunea originala a 90210 ca sa fie inlocuita de cineva mult mai bun decat ea: Tifanny Thiesersen. In 1994, Valerie Malone a uimit audientele aducand un plus de drama serialului prin personajul sau, prelungind astfel seria cu inca 6 ani!

 

 

The X-Files

David Duchovny: 7 sezoane (1993-2000) intr-o prima faza; inca 2 sezoane ulterior (2000-2001)
Robert Patrick: 2 sezoane (2000-2002)

Dupa 9 ani de “Dosarele X”, serialul era considerat cea mai lunga productie SF din istoria televiziunii insa cu un cost. Cand Duchovny a  parasit platourile de filmare (personajul sau fiind rapit de extraterestrii), producatorii au incercat sa prelungeasca seria introducandu-l pe Robert Patrick, un nou partener al lui Scully. Insa spectatorii au fost clar dezamagiti de aceasta inlocuire, considerand-o cel putin nepotrivita.

 

 

Charmed

Shannen Doherty: 3 sezoane (1998-2001)
Rose McGowan: 5 sezoane (2001-2006)

Cele 3 fete invincibile din “Charmed” au fost intr-un final invinse nu de fortele raului, ci de plecarea actritei Shannen Doherty! Insa asta nu a durat mult, pentru ca inlocuitoarea personajului sau, McGowan a venit cu o noua energie proaspata si o intorsatura interesanta de subiect! De asemenea, aceasta a dat si o nota de comedie serialului, care a prins de minune la public. Un alt exemplu fericit de “asa da” in inlocuirea unui personaj pierdut! 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies