marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Celebrităţile i-au adus un tribut Reginei, la Festivalul de Film de la Veneţia

Dacă până acum au defilat în ţinute colorate şi decoltate, acum starurile au îmbrăcat oufituri negre, în semn de respect pentru decesul Elisabetei a II-a.

Celebrităţile i-au adus un tribut Reginei, la Festivalul de Film de la Veneţia
All black a fost noul dress-code tacit asumat de câteva dintre vedetele care au păşit pe covorul roşu de la Lido, în ultima seară a Festivalului de Film de la Veneţia.
 
Cate Blanchett s-a numărat printre actorii care și-au exprimat respectul față de Regina Elisabeta a II-a, după moartea acesteia. Actrița australiană, în vârstă de 53 de ani, desemnată cea mai bună actriță pentru rolul din filmul "Tar", a fost elegantă în rochia sa din şifon pe un umăr, cu capă prinsă de talie, o creaţie a casei de modă Louis Vuitton. Singurele accesorii au fost câteva inele şi brăţări argintii.
 
Ei i s-a alăturat şi Julianne Moore, care anul acesta a prezidat juriul Festivalului de Film de la Veneţia. În vârstă de 61 de ani, Moore a optat pentru o rochie voluminoasă cu volane şi decolteu Carmen, de la Dior. La acest outfit, actriţa a purtat cercei şi inele cu diamante din colecţia Cartier, iar părul ei roșcat a fost prins într-un coc jos elegant.

 
Ceremonia de închidere, a servit, de asemenea, ca premieră pentru thriller-ul noir „The Hanging Sun“, în care Jessica Brown Findlay joacă unul dintre personajele principale. Jessica, în vârstă de 32 de ani, care a jucat-o şi pe Lady Sybil în seria „Downton Abbey“, şi-a ascuns burtica de gravidă în spatele unei rochii negre largi fără umeri, cu aplicaţii din pene de struţ, la care a purtat mănuşi lungi din piele neagră.
 
Şi spanioloaica Rocío Muñoz Morales, partenera de viaţă a talentatului actor italian Raoul Bova, a avut o apariţie spectaculoasă în negru – ce-i drept, cu o tuşă feminină fuchsia, pe căptuşeala materialului.

 
Tot pentru negru a optat şi manechinul suedez Elsa Hosk, care a defilat pe covorul roşu într-o îndrăzneaţă rochie din piele fără umeri, cu accesorii aurii sub formă de lanţ.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies