marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premieră la Veneția! Celebrul Festival de Film va fi deschis de o producție Netflix

Ușor, ușor, filmele distribuite pe platformele de streaming prind teren și concurează cu marele ecran.

Premieră la Veneția! Celebrul Festival de Film va fi deschis de o producție Netflix
Mult-așteptatul Festival de Film de la Veneția, organizat anul acesta între 31 august și 10 septembrie, dă dovadă de curaj și modernitate, marcând deschiderea cu proiecția filmului „White Noise”, regizat de Noah Baumbach, cu Adam Driver și Greta Gerwig în rolurile principale.
 
Filmul, co-produs și distribuit de Netflix, urmărește încercările unei familii americane contemporane de a face față conflictelor banale ale vieții cotidiene, în timp ce se confruntă cu misterele universale ale iubirii, morții și cu șansele de fericire într-o lume incertă.
 
Pelicula este ecranizarea romanului omonim semnat de Don DeLillo, publicat în 1985 și recompensat cu National Book Award. Scenariul a fost adaptat pentru ecran de regizorul Noah de Baumbach, care este și producătorul filmului, alături de David Heyman și de Uri Singer. Alături de Adam Driver și Greta Gerwig, în film mai joacă Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola, Jodie Turner-Smith, André L. Benjamin și Lars Eidinger.
 
Proiecția filmului marchează și o premieră mondială, „White Noise“ fiind prima peliculă produsă de o platformă de streaming care va deschide Internațional de Film de la Veneția, cel mai vechi eveniment de profil din lume. Explicația ar putea fi chiar numele regizorului Noah Baumbach, care va reveni astfel, după trei ani de la o altă premieră de succes, „Poveste despre căsnicie/Marriage Story“, cu Adam Driver și Scarlett Johansson, înscrisă în competiția pentru Leul de Aur.
 
FOTO: pagina oficială

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies