marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum au recreat scena simbol din Step Up: cum arata dupa 8 ani de la momentul care i-a facut celebri

Channing Tatum si sotia sa Jenna Dewan-Tatum sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din industrie. Cei doi s-au cunoscut in 2006, la filmarile productiei Step Up. Dupa 8 ani, cei doi au recreat scena de dans care i-a facut celebri.

Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum au recreat scena simbol din Step Up: cum arata dupa 8 ani de la momentul care i-a facut celebri

Cei doi au devenit cunoscuti odata cu filmul Step Up, care a avut un succes nebun in randul tinerilor. Cuplul a dus povestea de dragoste de pe micile ecrane si in realitate, iar in 2009 s-au casatorit. Anul trecut, actrita a nascut primul copil al cuplului.


Zilele trecute, Channing si Jenna au fost la o petrecere organizata pentru lansarea celei mai noi editii a revistei Ocean Drive. Jenna apare pe coperta, intr-o ipostaza sexy, fara sutien si isi arata silueta de invidiat post nastere.
 

 


Cuplul s-a simtit atat de bine incat a recreat scena din Step Up care i-a transformat in staruri. "S-au distrat de minune, sunt foarte indragostiti si ne-au aratat asta" a spus o sursa pentru EOnline.

Intre timp, cariera lui Channing Tatum a explodat, devenind unul dintre cele mai populare starui de cinema in ultimii 2 ani. A aparut in Magic Mike, G.I. Joe Retaliation, White House Down, Side Effects, 21 Jump Street, Haywire dar si in filmul de dragoste The Vow.


In 2014, fanii il vot vedea in super productia Jupiter Ascending, un film SF regizat de fratii Wachowski, dar si in 22 Jump Street, continuarea comediei de succes din 2011.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies