marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ciudățenii, un film care îți va da fiori reci pe șira spinării

Un SF din lumea neobișnuită a unei fetițe, cu descoperiri macabre și curajul de-a înfrunta o realitate sumbră.

Ciudățenii, un film care îți va da fiori reci pe șira spinării
Chloe Lewis (Lexy Kolker) are șapte ani și, de când se știe, a sat închisă într-o casă dărăpănată alături de tatăl ei, Henry (Emile Hirsch), care îi interzice să plece de acolo sub amenințarea că ar putea fi ucisă de „oamenii răi“. În ciuda avertismentelor tatălui ei, Chloe tânjește să experimenteze lumea din afara casei sale și își dorește o figură maternă în viața ei, din cauză că nu a cunoscut-o niciodată pe Mary, mama ei decedată. 
 
Pentru a o ajuta pe Chloe să aibă o viață normală, Henry încearcă să o educe în privința comportamentului social general, astfel încât într-o zi să poată să se dea drept membră a familiei Reed din vecinătate. Chloe observă întâmplări ciudate în casă, cum ar fi faptul că Henry expulzează sânge din ochi și are viziuni cu o femeie în dulapul ei. Cu timpul, ea află despre „anormali“, indivizi cu abilități supraomenești care sunt vânați de Forța de Apărare a Anormalilor (ADF) a guvernului și care sunt închiși într-o instalație subterană cunoscută sub numele de Muntele Madoc.

 
Când Chloe reușește, în cele din urmă, să iasă din casă, își descoperă propria putere anormală de telepatie, la îndemnul unui șofer bătrân de camion de înghețată (Bruce Dern). Acesta îi spune că este bunicul matern al lui Chloe, Alan, care crede că fiica sa, Mary, este încă în viață, ținută captivă la Madoc Mountain. 
Mai mult, ea află că atât Henry, cât și Alan sunt „anormali“, identificați după ochii lor sângerânzi.
 
 

Filmul „Ciudățenii“/„Freaks“ (2018) este difuzat sâmbătă seară la Pro Cinema, de la ora 22:30.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies