marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedia Hangover II NU va fi amanata! Vezi cand ajunge in Romania!

Premiera comediei The Hangover II nu mai este in pericol de a fi amanata!

Comedia Hangover II NU va fi amanata! Vezi cand ajunge in Romania!

Judecatorii au decis ca lansarea filmului sa nu fie amanata dupa ce artistul de tatuaje - S. Victor Whitmill - a dat in judecata studiourile Warner Bros pentru ca au folosit ilegal tatuajul pe care l-a creat pentru Mike Tyson ( care apare si el in film)

Procesul a pus sub semnul intrebarii lansarea partii a doua a comediei in care apar Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms.

"Suntem foarte recunoscatori ca judecatorul a decis ca The Hangover II, un film foarte asteptat de fani, sa nu fie amanat" au declarat cei de la Warner Bros care riscau sa piarda bani grei daca decizia nu le era favorabila.


Victor Whitmill a sperat ca, speriate de o eventuala reprogramare a  comediei, studiourile Warner Bros vor accepta o intelegere  - tradusa printr-o suma de bani. Procesul ramane inca in picioare! Concret, artistul s-a suparat dupa ce producatorii filmului au copiat tatuajul original al lui Whitmill facut pentru Tyson si l-a pus pe fata unui alt actor - Ed Helms.


In Romania comedia va ajunge in cinema, pe 3 iunie. Prima parte a filmului in regia lui Todd Phillips a strans incasari mondiale de 500 de milioane de dolari.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies