marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dacă e sâmbătă, e seara filmului romantic. Anthony Hopkins și Claire Forlani vin la Întâlnire cu Joe Black (Brad Pitt)

Una dintre cele mai sensibile producții hollywoodiene aduce față în față doi titani ai ecranului din generații diferite.

Dacă e sâmbătă, e seara filmului romantic. Anthony Hopkins și Claire Forlani vin la Întâlnire cu Joe Black (Brad Pitt)
În fiecare sâmbătă din luna noiembrie, de la ora 20:30, urmăritorii postului TV vor putea urmări pelicule romantice. În seara aceasta, îi puteți urmări pe Anthony Hopkins și Brad Pitt făcând un duet cinematografic de excepție, secondați fiind de frumoasa actriță Claire Forlani.
 
În ciuda dramei din spatele poveștii magnatului William Parrish (Anthony Hopkins), a cărui ieșire de pe scena vieții este translată metaforic de apariția „prințului morții“ (Brad Pitt), „Întâlnire cu Joe Black“/„Meet Joe Black“ (1998) are în centru și o poveste de dragoste, cea dintre fiica lui Parrish, Susan (Claire Forlani), și șarmantul „prinț“ Joe Black. Acesta, deși pare să fie un tânăr pe care Susan l-a întâlnit anterior, este, de fapt, un spirit care a intrat în corpul acelui tânăr și care acum se dă un asistent al tatălui său. Însă prezența lui reușește s-o deturneze pe Susan de la căsătorie de convenție cu Drew, unul dintre membrii consiliului de administrație ai firmei tatălui ei.

 
Scenariul, care este realizat de Bo Goldman, Kevin Wade, Ron Osborn și Jeff Reno se bazează pe filmul din 1934, „Death Takes a Holiday“, regizat de Mitchell Leisen.
 
Totodată, „Întâlnire cu Joe Black“/„Meet Joe Black“ îi readuce împreună pe Anthony Hopkins și Brad Pitt după patru ani de la încheierea filmărilor unui alt film care a făcut istorie, „Legendele toamnei“ (1994).
 
Majoritatea scenelor din conacul lui William Parrish au fost filmate în conacul Aldrich din Rhode Island. Iar interioarele penthouse și birourile companiei Parrish au fost construite în clădirea istorică a Regimentului 14 din cartierul South Slope din Brooklyn, New York.

 

 
Realizat cu un buget uriaș, de 90 de milioane de dolari, filmul a avut venituri de doar 44 de milioane de dolari în SUA și de alte 100 de milioane din proiecțiile făcute în restul lumii. Totuși, a rămas un clasic al genului.
 
Filmul „Întâlnire cu Joe Black“/„Meet Joe Black“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă, de la ora 20:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies