marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 4, DESFIINTAT la Cannes! Vezi de ce a fost criticat filmul!

Cannes nu a parut prea impresionat de filmul momentului la nivel mondial: Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi.

Piratii din Caraibe 4, DESFIINTAT la Cannes! Vezi de ce a fost criticat filmul!

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi a avut premiera sambata seara la Festivalul de la Cannes unde au fost prezente toate vedetele din distributie.
 

Criticii, nici cei francezi, nici cei englezi, nu au fost prea impresionati de ultima poveste a francizei care a incasat deja 1,8 miliarde de euro (2,6 miliarde de dolari) din precedentele trei pelicule.

"Sangele nou ( Penelope Cruz) si cautarea Fantanii Tineretii nu sunt suficiente pentru a aduce din nou farmecul din primele parti. S-au straduit prea mult" a fost reactia criticilor englezi de la The Guardian.

Unii au mers si mai departe:" Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi. este un NAUFRAGIU TOTAL! Nu exista nimic in  film care sa semene cu un scenariu coerent. Peripetiile eroului se insiruie fara nici un fel de timp mort sau psihologie si totul seamana cu un ghiveci lipsit de orice miza emotionala. Exista cateva piste: relatia tata - fiica, o dragoste pierduta, religie vs supranatural, insa nimic nu este exploatat mai mult de 5 secunde.

Profesionist pana la varful unghiilor, Johnny Depp asigura minimul necesar, dar nu mai ofera magia din partile anterioare. Cu un buget de 200 de milioane de dolari, filmul a carui regie este semnata de Rob Marshall  nu reuseste sa dea viata scenelor de actiune. Daca filmul va ajunge un hit de box office va fi un nou act de piraterie" scriu ironici francezii de la Paris Match.



"Intotdeauna m-am temut de critici. De asta am venit la Cannes" a facut misto starul filmului Johnny Depp.


"Referitor la Capitanul Jack, simt ca inca mai sunt multe lucruri de facut si multe lucruri de care sa ne amuzam. Cand esti inconjurat de forte atat de creatoare, posibilitatile sunt infinite", a spus Depp.


"Provocarea consta in a gasi ingrediente noi si pentru acest lucru trebuie sa le multumesc copiilor mei care m-au lasat sa urmaresc timp de trei ani desene animate alaturi de ei", a  glumit actorul american.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies