marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 4, cel mai bun debut international din istorie: 256 de milioane de dolari in 3 zile! Vezi secretul sau!

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi nu i-a cucerit pe americani dupa asteptari, insa a facut ravagii in restul lumii unde s-a incoronat ca filmul cu cel mai bun debut din istorie.

Piratii din Caraibe 4, cel mai bun debut international din istorie: 256 de milioane de dolari in 3 zile! Vezi secretul sau!

Realizate cu un buget de aproximativ 250 de milioane, ultimele aventuri ale personajului interpretat de Johnny Depp au strans incasari de 90,1 milioane de dolari la debutul in SUA, potrivit rezultatelor estimative ale BoxOfficeMojo.


International filmul a stat excelent  - a adunat 256 de milioane de dolari si a devenit filmul cu cel mai bun debut extern din istorie.
 

Studiorile Disney se asteptau la o suma interna de peste 100 de milioane de dolari, insa succesul din afara al partii a patra din franciza a mai indulcit spiritele.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi a batut la debutul extern filme ca  Harry Potter and the Half-Blood Prince (236 milioane de dolari), Spider-Man 3 (230.5 milioane de dolari) care s-au clasat insa mai bine la veniturile totale datorita incasarilor superioare din America.

"Rob Marshall a realizat  un film excelent iar cand faci echipa cu Jerry Bruckheimer si Johnny Depp iese dinamita pura!" au declarat satisfacuti pentru moment cei de la Disney.


Unul din atuurile partii a patra a Piratilor din Caraibe este tehnologia uimitoare.

Tehnica dezvoltata de James Cameron si Vince Pace - fusion digital 3D camera system - un monitor care poate fi tinut in mana si care ii permite regizorului sa se miste pe un teren 3D si sa editeze universul creat de computer ( folosita pentru Avatar) are o capacitate noua ce ii permite sa filmeze in locatiile mai problematice. Modulul  "x frame" permite creare unuor imagini 3D de calitate net superioara. Noua tehnologia va fi utiliazata si pentru Avatar 2 si Avatar 3.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi  a fost lansat in acest weekend si in Romania!


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies