marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 4, premiera saptamanii in Romania! Ce filme nu trebuie sa ratezi in acest weekend!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” este singura premiera care va asteapta in week-end in cinematografele din Bucuresti, dar la cata valva s-a creat in jurul filmului, probabil abia-l asteptati!

Piratii din Caraibe 4, premiera saptamanii in Romania! Ce filme nu trebuie sa ratezi in acest weekend!

Chiar daca la Festivalul de la Cannes filmul s-a scaldat in ape cam tulburi, si asta pentru ca publicul prezent pe Canal nu s-a dat in vant dupa aventura, partea a patra din Piratii din Caraibe a fost indragit de publicul larg.

Chiar daca plotul nu este unul original, plecarea dupa "Fantana tineretii", modul in care este construit te va tine cu sufletul la gura. Si totul se petrece pe-o muzica halucinanta compusa de Hans Zimmer.

Jack Sparrow face ravagii, fiind din ce in ce mai amuzant si mai nebun, peisajele sunt absolut dementiale, povestea te va prinde si nu te va plictisi in niciun moment din cele doua ore.

Distributie de exceptie: Johnny Depp, Ian McShane, Geoffrey Rush, Penelope Cruz

Alte filme:

Regizorul Luke Greenfield va propune o comedie romantica ce-i are in distributie pe Ginnifer Goodwin, Kate Hudson si Colin Egglesfield, "Something Borrowed". Lansata de curand pe marile ecrane pana acum n-a dat lovitura la box office, dar se situeaza onorabil.

Un film light care va va binedispune.


Paul Bettany joaca rolul unui preot (cam sexy) care lupta impotriva unor vampiri ce i-au rapit nepoata. "Priest" este un film SF de actiune cu momente horror ce se desfasoara intr-o lume post apocaliptica. Filmul nu a facut furori, dar fanii genului s-au aratat destul de incantati. Pentru cei mai putin pasionati de vampiri, cum suna distributia asta: Paul Bettany, Cam Gigandet si Maggie Q?

"Bridesmaids" este o comedie cu femei si pentru femei, deci mai bine va lasati iubitul sa se uite la un meci si luati-va prietenele. O poveste draguta despre prietenie, nunta, domnisoare de oanoare care le aduce impreuna pe marile ecrane pe: Ellie Kemper, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Melissa McCarthy, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey in regia, ei bine nu, nu este o femeie, ci un barbat, Paul Feig.

O productie 2007 ajunsa cu intarziere si la noi, "The Great Debaters", in regia lui Denzel Washington este o poveste inspirata din viata lui Melvin B. Tolson, un profesor la Colegiul Wiley din Tehas care in 1935 a infiintat primele echipe de dezbateri.

In distributie: Forest Whitaker  si Denzel Washington. Este un film destul de bine cotat care a incasat peste 30 de milioane de dolari, avand un buget de 15.

Vizionare placuta!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies