marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Denzel Washington, față în față cu Clive Owen, în Omul din interior

Un thriller marca Spike Lee, despre un jaf bancar elaborat de pe Wall Street și o negociere acerbă a ostaticilor.

Denzel Washington, față în față cu Clive Owen, în Omul din interior
Patru oameni costumați în zugravi pătrund pe culoareale unei Bănci din Manhattan și, în câteva secunde, jefuitorii pornesc operațiunea de asediu, cei 50 de clienți și personalul băncii fiind luați ostatici, în momentul în care sunt înconjurați de poliție.
 
Există câțiva actori cheie: Denzel Washington, în rolul unui detectiv nou promovat (Keith Frazier), care trebuie să se ridice deasupra unui scandal de corupție; Clive Owen este un criminal genial (Dalton Russel), care contrazice tot ce credem că știm despre cum se poate jefui o bancă; în timp ce Jodie Foster este un avocat misterios și influent din Manhattan, care obține exact ceea ce doresc clienții care o angajează și o plătesc regește – în cazul de față, fondatorul băncii, interpretat de Christopher Plummer, interest de ceva anume din cutia sa de valori.

 
În joc intră și căpitanul John Darius (Willem Dafoe), care le dă tuturor speranța că situația poate fi depășită cu calm, iar controlul băncii și eliberarea ostaticilor din interior pot fi asigurate într-un timp cât mai scurt. Numai că lucrurile nu progresează după planul stability, iar Dalton Russel se dovedește a fi un oponent neașteptat de șiret, inteligent și calculat, un manipulator desăvârșit cu un plan meticulos prin care vrea să-i dezorieteze și să-i facă confuzi nu doar pe ostatici, ci și pe autorități.

 
Realizat cu un buget de 45 de milioane de dolari, filmul regizat de Spike Lee a adunat 186 de milioane de dolari la box office.
 
 

Filmul „Omul din interior“/„Inside Man“ (2006) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies