marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluiri incredibile din viata lui Tom Cruise. Cu ce actrita ar fi trebuit sa se casatoreasca actorul dupa divortul de Nicole Kidman

Dupa divortul de Nicole Kidman, biserica scientologica a facut auditii secrete pentru a-i gasi o sotie lui Tom Cruise, membru marcant al cultului, conform unor dezvaluiri facute de revista Vanity Fair.

Dezvaluiri incredibile din viata lui Tom Cruise. Cu ce actrita ar fi trebuit sa se casatoreasca actorul dupa divortul de Nicole Kidman

Potrivit unui articol publicat in Vanity Fair, auditiile au fost atat de secrete incat nici macar candidatele la "postul" de sotie a actorului nu si-au dat seama ca sunt supuse unor teste de membrii bisericii scientologice. In 2004, acestia au adunat mai multe actrite membre ale cultului, sub pretextul ca fac auditii pentru un film de promovare a scientologiei, timp in care au fost rugate sa spuna ce parere au despre Tom Cruise. 


Dupa mai multe probe, se pare ca una dintre alegeri a fost Nazanin Boniadi, actrita britanica de origine iraniana cunoscuta pentru aparitia din serialul How I Met Your Mother. Initial, acesteia i s-a spus ca are de infaptuit "o misiune importanta" pentru biserica si a fost pusa sa marturiseasca unui oficial al cultului cele mai ascunse secrete ale ei, dar si istoria aventurilor sexuale.

 


Pana la urma, Nazanin Boniadi a fost adusa in SUA unde l-a cunoscut pe Tom Cruise si s-a intalnit cu acesta din noiembrie 2004 pana in ianuarie 2005. Relatia celor doi a fost sortita esecului, mai ales din cauza problemelor pe care frumoasa actrita le-a provocat. Potrivit unor surse din jurul bisericii, Boniadi l-a infuriat pe seful cultului pentru ca a repetat de foarte multe ori propoziţia "scuza-ma" in timpul unui discurs al acestuia, neintelegandu-l, deoarece vorbea foarte repede. Nici Tom Cruise nu a fost prea ingaduitor si a rupt relatia prin intermediul unei terte persoane.


Pentru a nu crea un scandal, Nazanin Boniadi a fost trimisa la un centru scientologic din Florida, unde i s-a interzis sa vorbeasca despre relatia cu actorul, fiind pedepsita in momentul in care i s-a destainuit unui prieten despre ce a patit. Astfel, frumoasa a fost pusa sa curete toalete cu periuta de dinti si a fost obligata sa vanda carti semnate de fondatorul cultului, L. Ron Hubbard, pe strada.

 


Dupa divortul de Nicole Kidman, Tom Cruise s-a casatorit cu actrita Katie Holmes, de care s-a despartit recent, dupa o relatie care a durat cinci ani si in urma careia au un copil, pe Suri. Unul dintre motivele despartirii, care a fost frecvent notat de presa este obsesia lui Tom Cruise pentru scientologie numita si religia Hollywoodului, Tom Cruise fiind un pasionat promotor al ei. Presa americana nu s-a sfiit sa noteze ca Holmes s-ar fi saturat de implicarea fetitei lor Suri in ritualurile scientologice, desi insasi actrita a renuntat la catolicism pentru scientologie in 2006, inainte de a se marita cu Tom Cruise.


Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit intr-un castel italian in 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urma, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) si Connor (17 ani).

 


Nazanin Boniadi s-a nascut pe 22 mai 1980, in Teheran, insa nu a trait foarte mult timp in Iran, parintii sai mutandu-se in Londra. Acolo a urmat cursuri de balet si canto, apoi s-a mutat in SUA unde a studiat la Universitatea din California si a castigat premiul Chang Pin-Chun pentru cercetarea pe care a realizat-o in legatura cu depistarea unui tratament impotriva cancerului.


In 2007, frumoasa actrita si-a indreptat atentia spre marea ei pasiune, actoria, si a obtinut primul rol in serialul General Hospital (2007-2009). In 2008, Nazanin a fost aleasa pentru rolul Amirei Ahmed, din Iron Man, iar in 2011 a fost protagonista a noua episoade din serialul How I Met Your Mother.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies