marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regina Elisabeta a II-a avea și simțul umorului! Cum a apărut alături de Paddington și de James Bond

Atipic unui monarh în funcție, suverana Marii Britanii a acceptat să apară în niște filmări comerciale.

Regina Elisabeta a II-a avea și simțul umorului! Cum a apărut alături de Paddington și de James Bond
Cu siguranță, tânăra Elisabeta n-ar fi acceptat să apară altfel decât îi cerea statutul, sobră și numai în cadrul unor evenimente publice. Dar o Elisabeta ajunsă la vârsta a treia, mult mai relaxată, dar și mai sigură pe ea, a acceptat să intre în jocul producătorilor și să apară în două filmări comerciale, regizate în stil Hollywood, care au însoțit cele două aniversări jubiliare ale sale, cel de diamant din 2012 și cel de platina din 2022.
 
„Cu toţii am văzut o latură diferită a reginei... atunci când a filmat acea parodie cu James Bond... pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra“, a povestit Penny Junor, specialista în biografii regale.
 
Într-un scurtmetraj amuzant, ce a fost difuzat pe un ecran uriaş al Stadionului Olimpic din Londra, care era arhiplin, precum şi în faţa unui impresionant public de televiziune din lumea întreagă, regina Elisabeta a II-a era prezentată timp ce se întâlnea cu agentul secret 007, interpretat de Daniel Craig, şi urca alături de el la bordul unui elicopter. Apoi, doi cascadori profesionişti - dublurile celor doi - au sărit cu paraşuta şi au aterizat în interiorul stadionului, chiar înainte ca luminile reflectoarelor să se îndrepte spre adevărata regină a Marii Britanii, care a salutat spectatorii înainte de a se aşeza pe scaunul ei de la tribuna oficială.

 

„Ceea ce ne-a arătat regina a fost imaginea ei foarte profesionistă, pe care a prezentat-o în faţa lumii întregi în rolul său oficial, dar şi un simţ al umorului neastâmpărat şi adorabil, pe care îl are într-un cadru privat şi pe care familia ei îl poate vedea“

, a adăugat Penny Junor.
 
Dacă, în 2012, Regina Elisabeta a participat la ceremonia de pe stadion, în 2022 a privit-o de acasă, însă tot li s-a arătat supușilor săi pe un mare ecran, într-o ipostază inedită și la fel de plină de umor: momentul în care îl primește la un ceai pe ursuleţul Paddington, un personaj celebru în UK din literatura pentru copii.

 

Telespectatorii și publicul live au urmărit încântați cum ursuleţul Paddington umbla pe holurile Palatului Buckingham, iar apoi s-a așezat la masa cu Majestatea Sa, s-a repezit la ceainic, din care a băut cu poftă, după care a scurs ultimele picături în ceașca Reginei. Cu o grimasă memorabilă, Elisabeta a II-a a intrat în jocul ursulețului și i-a arătat că și ea are mereu cu ea, în eternal ei geantă neagră, un sandviș cu marmeladă.

 
La aflarea veștii decesului Reginei, pe contul oficial al lui Paddington a fost postat același filmuleț, finalul în care spunea înainte „Jubileu fericit!“ fiind schimbat cu „Mulțumim, Majestate, pentru tot!“.
 
FOTO: capturi

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies