marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Două mirese și o singură nuntă. Imagini de la căsătoria lui Rebel Wilson cu Ramona Agruma

Cuplul - care s-a logodit anul trecut de Ziua Îndrăgostiților - s-a căsătorit pe 28 septembrie la ultra-exclusivul Hotel Cala di Volpe din Porto Cervo.

Două mirese și o singură nuntă. Imagini de la căsătoria lui Rebel Wilson cu Ramona Agruma
Rebel Wilson și Ramona Agruma au îmbrăcat rochiile de mireasă la nunta lor din Sardinia. Perechea a devenit o familie și în acte pe 28 septembrie, la hotelul ultra-exclusiv Cala di Volpe din Porto Cervo, Italia, înconjurată de aproximativ 60 de persoane dragi.
 
Rebel Wilson, în vârstă de 44 de ani, a detaliat apoi în revista „Vogue” cum a arătat nunta ei de vis la malul mării: „Am fost într-o excursie uimitoare acolo la începutul relației noastre cu prietenii noștri. Am găsit cea mai bună mâncare și cel mai romantic loc. Așa că am decis că vrem să organizăm o mică nuntă acolo, doar cu familia și prietenii apropiați”.



 

 
Rebel Wilson și Ramona Agruma au ales ambele modele de la Pronovias pentru ziua lor cea mare. „Ne-a plăcut să colaborăm cu echipa Pronovias pentru a ne crea rochiile de mireasă. Au avut foarte mare grijă de noi. Am făcut probele și modificările în magazinul lor din Beverly Hills și a fost o experiență atât de distractivă și fără probleme. Suntem absolut încântate de cum au ieșit rochiile pentru ziua noastră foarte specială.”



 
După ceremonie, invitații s-au îndreptat spre restaurantul Pedri Garden din apropiere pentru recepție. 
 
Sardinia a fost o alegere sentimentală pentru nunta celor două, întrucât tot acolo și-au făcut și prima vacanță în iunie 2022, după ce și-au asumat public relația. După aproape un an de întâlniri, cuplul s-a logodit de Ziua Îndrăgostiților în 2023 la Disneyland în California. 



 

 
Nunta lui Wilson vine și după o altă etapă importantă din viața ei - debutul ei regizoral. Pe 14 septembrie, filmul ei, „The Deb” a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, iar ea a fost însoțită de familia ei pentru această ocazie. Agruma a fost alături de ea, împreună cu fiica Royce Lillian, în vârstă de aproape 2 ani, care s-a născut cu ajutorul unei mame surogat. 


 

Reflectând asupra nunții lor din Italia, Wilson a declarat pentru „Vogue”: „Ne-am simțit minunat. A fost tot ceea ce ne caracterizează: familie, prieteni buni, mâncare și vin bun și divertisment bun.”



 
FOTO: Rossini Photography/Rebel Wilson Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies