marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mădălina Ghenea, fără lenjerie intimă la lansarea filmului său?

Actrița de origine română a făcut furori în Malta, la premiera producției „Deep Fear“.

Mădălina Ghenea, fără lenjerie intimă la lansarea filmului său?
Mădălina Ghenea a întors din nou toate capetele, după ce a defilat pe covorul roșu al Festivalului de Film Mediterrane, din Malta, într-o rochie ultra senzuală, de la Pinko. 

Ținuta albă, care contrasta exotic cu pielea sa bronzată, lăsa la vedere mult din formele sale voluptuoase, prin câteva decupaje plasate strategic. Ba chiar, rochia a fost atât de decupată, încât mulți s-au întrebat dacă vedeta care seamănă izbitor cu Sophia Loren în tinerețe poartă sau nu lenjerie intimă.

Look-ul său de vampă i-au făcut pe toți să fie prea puțin atenți la restul distribuției filmului „Deep Fear“, din care face parte și Ed Westwick, cel căruia Mădălina îi dă replica pe crane.



De altfel, cei doi au avut parte și de unele scene de cuplu și, pentru acest proiect, Mădălina Ghenea a trebuit să ia lecții de înot și de scufundări și să adauge puțină masa musculară – care îi potențează alura sexy.



„Deep Fear“ este un thriller regizat de către Marcus Adams. Acțiunea filmului o are în centrul atenției pe Naomi (Mădălina Ghenea), deținătoarea unui iaht care pleacă într-o călătorie pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (Ed Westwick), în Grenada, o țară insulară în partea sud-estică a Mării Caraibelor. Călătoria sa pe iahtul The Serenity  este perturbată de o furtună, care o forțează să se abată de la cursul trasat. De aici, lucrurile se complică.



„A fost cea mai grea experiență din viața mea, dar și cea mai incitantă, au fost șapte săptămâni foarte lungi și intense în care am descoperit o parte din mine despre care nu credeam că există. Din păcate clima nu a fost de partea noastră și de aceea, pe lângă cele 12/13 ore de muncă pe zi, frigul, mai ales cel perceput în apă, a îngreunat totul“, a spus Mădălina Ghenea despre filmul care a fost realizat în largul coastelor Maltei, unde acum a avut loc și premiera.

Foto: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies