marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adrien Brody este pușcăriaș de bunăvoie în Experimentul

Cine ar vrea să testeze condițiile din închisoare doar pentru a câștiga niște bani? Cineva care ar putea să reziste psihologic izolării și terorii autorității.

Adrien Brody este pușcăriaș de bunăvoie în Experimentul
Adrien Brody și Forest Whitaker se întâlnesc pe terenul fertil al psihozelor și descătușării frustrărilor și violenței. Din nevoia de-a face câțiva bani aparent facil, Travis (Adrien Brody) acceptă, alături de un grup de bărbați, să fie supus celui mai de temut experiment: acela al testării benevole a condițiilor din închisoare. Totul pentru o recompense de 1.000 de dolari pe zi, timp de două săptămâni.
 
Închis de bunăvoie într-un penintenciar fictiv, dar cu toate dotările unuia real, Travis încearcă să reziste izolării, fricii, combativității și presiunilor de tot felul, suprimându-și tendițele de-a riposta, pentru a nu fi ținta unor violențe mai mari din partea conducerii și a celor șase gardieni desemnați.


 
De cealaltă parte se află Barris (Forest Whitaker), un om obișnuit și la locul lui, care se transformă subit într-un adevărat torționar odată ce își intră în rolul de gardian de închisoare.


 
Cine va ceda primul? Și cât de schimbați vor ieși dincolo de porțile închisorii în care și-au dat drumul celor mai temuți demoni?


 

 
Filmul „Experimentul“/„The Experiment“ (2010) este difuzat la Pro Cinema joi de la ora 22:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies