marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Mendes se lasă vrăjită de carismaticul Will Smith în Consilier în amor

O comedie romantică, cu situații inedited și două prezențe sexy: Eva Mendes și Amber Valetta.

Eva Mendes se lasă vrăjită de carismaticul Will Smith în Consilier în amor
Gravitând în jurul eternului joc al iubirii, Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith), cel mai bun „doctor de întâlniri“ din New York City, poate garanta că orice bărbat poate obține fata visurilor sale dacă își învinge temerile și urmează sfaturile sale infailibile. Practic, el și-a făcut un adevărat stil de viață din a învăța bărbații cum să curteze femeile, sub titulatura de consilier.
 
Cu toate acestea, atunci când timidul contabil Albert Brennaman (Kevin James) îi cere ajutorul pentru a atrage atenția bogatei și frumoasei moștenitoare Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch va descoperi pe neașteptate perechea sa perfectă: senzuala și simpatica Sara Melas (Eva Mendes), o jurnalistă de mondenități, care urmărește fiecare mișcare a Allegrei și al cărei reportaj senzațional ar putea fi chiar demascarea celui mai faimos „doctor de întâlniri“ al Manhattan-ului.


Acum, fermecătorul, dar și arogantul consilier în amor, care se declara un burlac convins, se trezește că el însuși are nevoie de serviciile sale pentru a-și salva relația. Dar, poate supraviețui oare expertul în romantism cu limbă de argint în fața complicațiilor delicate ale iubirii?
 
Deși nu a primit decât 4 premii, în ciuda numeroaselor nominalizări, producția „Consilier în amor“/„Hitch“ (2005) a prins foarte bine la public, reușind să strângă peste 370 de milioane de dolari la box office.
 
 
 
Filmul „Consilier în amor“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Galerie foto


Modifică setările cookies