marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Explozie de violenta in cel mai bun film de actiune din 2011. Motivul pentru care trailerul a fost interzis minorilor

Explozie de sange, scene de batai cu o coreografie de-ti taie respiratia, soundtrack realizat de gurul de la Linkin Park - Mike Shinoda si o poveste mortala - asa a fost caracterizat fimul The Raid al lui Gareth Evans.

Explozie de violenta in cel mai bun film de actiune din 2011. Motivul pentru care trailerul a fost interzis minorilor

Cum era de asteptat cel mai bun film de actiune din acest an - cel putin asa l-a numit presa americana dupa ce a fost prezentat la Festivalul de la Toronto - nu este facut de americani, ci de indonezieni. Filmul are un trailer interzis minorilor si celor slabi de inger.


In ghetourile din Jakarta a fost construita cea mai sigura cladire din lume pentru cei mai periculosi asasini si gangsteri. Nimeni din politie nu a reusit sa intre in cladire. O echipa SWAT isi incearca norocul insa se trezeste blocata in cladirea de 30 de etaje alaturi de un grup de criminali condus de un violent lord al drogurilor. Incepe o lupta pentru supravietuire cum n-ai mai vazut.


Senzatia in arte martiale - Iko Uwais - joaca rolul liderului echipei SWAT. Sony a cumparat drepturile de distributie ale filmului care nu are inca o data de lansare in cinematografe.


"Este un film ultra violent, extrem de inventiv si de incitant. Cel mai bun film de actiune din 2011" - au scris cei de la Hollywood Reporter.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies