marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

N-ai cum sa nu razi cu lacrimi. Cele mai proaste scene de bataie facute vreodata din filme

De-a lungul timpului, filmele cu scene de lupte si batai au atras foarte mult public, in special masculin. Dar unele dintre filme sunt de-a dreptul hilare, reusind sa te faca sa razi cu lacrimi fara ca sa asta sa fie intentia. In urmatoarele clipuri, sunt prezentate  parte din scenele de bataie cele mai nereusite din istoria filmului.

N-ai cum sa nu razi cu lacrimi. Cele mai proaste scene de bataie facute vreodata din filme

Sa faci un film cu lupte este si asta o arta, dar nu oricine se pricepe. Filmele cu Bruce Lee au devenit clasice,  dar nu oricine se poate ridica la un asa nivel. Filmele de serie B abunda in scene hilare in care nu numai ca sunt jenanti actorii care joaca, dar te fac sa razi cu lacrimi.

Cea mai nereusita scena de acest gen este cea dintr-un film obscur numit Undefeatable, in care penibilul isi are locul din plin. Doi barbati isi arata muschii (nu se pot bate daca au camasa pe ei) si se bat care cum poate mai tare. Momentul culminant al scenei este cel in care o femeie cu mana in ghips (nimeni alta decat Cynthia Rothrock) vine sa isi apare iubitul (?).

Dupa ce barbatii se lupta si unuia ii este scos ochiul (la propriu), domnisoara care are doar o mana functionala, ne arata cat de fortoasa mai ales ca arma ei este unica: un prosop. Este probabil, cea mai falsa scena de acest gen din istoria filmului.

 

Iata cateva scene "memorabile" la care sigur veti rade.
 

Undefeatable

 

 

 Nine Deaths of the Ninja

 


Batman

 


Day of The Panther



Harpies


Adishaya Piravi


Kibakichi 2


Star Trek



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies