marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Programul de weekend la cinema! TOP 10 filme de vazut saptamana asta!

Ghinionistii care si-au propus plimbari romantice prin parc weekendul acesta au urgent nevoie de o schimbare de planuri!  Cum vremea nu este de partea noastra in acest sfarsit de saptamana, avem nevoie  de un scaun comod, o punga mare de popcorn si un film pe masura!

Programul de weekend la cinema! TOP 10 filme de vazut saptamana asta!

Pentru ca suntem cu totii demoralizati de intoarcerea temporara a vantului si cetii, ne-am gandit sa va facem viata mai usoara. Asa ca va punem la dispozitie lista filmelor “must-see” din cinematografe pentru vineri seara, sambata si duminica!


Vezi programul cinematografelor!



5 PREMIERE de pe 18 MARTIE:

1. Just Go with It / Nevasta de imprumut

Cu: Brooklyn Decker, Jennifer Aniston, Adam Sandler
Gen: comedie, romantic, dragoste

 

Sinopsis:
Danny Maccabee (Adam Sandler) este un chirurg plastician de renume din Los Angeles care mimeaza un mariaj nefericit pentru a cuceri femeile, stardindu-le compasiunea. Culmea este ca planul functioneaza, acest lucru fiind datorat asistentei sale (Jennifer Aniston), singura care stie de modul prin care doctorul obtine atentia domnisoarelor.
 


2. La bani, la cap, la oase

Cu: Alexandru Margineanu, Gratiela Teohari, Ovidiu Niculescu,Zane Jarcu
Gen film: Comedie

 

Sinopsis:

Un film romanesc in regia lui Cristian Comeaga, comedia “La bani, la cap, la oase” ne aduce in prim-plan doi recuperatori (unul roman si altul de peste Prut) putin cam prea inocenti pentru slujba “murdara” pe care o au de facut.

“Harpon” si “Baptistu” ajung din intamplare implicati in jefuirea unui bancomat, toate oalele spargandu-se in capetele lor, bineinteles. Amintind de umorul negru al filmelor in stil Guy Ritchie (“Snatch”, “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”), comedia romanesca promite personaje indraznete, colorate si o doza sanatoasa de umor.

 


3. Limitless / Dincolo de limite

Cu: Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro
Gen film: Thriller

 

Sinopsis:

Filmul este de fapt o ecranziare dupa cartea “The Dark Fields “de Alan Glynn. Eddie Morra (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, fara slujba, proaspat abandonat de iubita si fara perspective de viitor. Insa viata lui se schimba atunci cand descopera un nou drog, NZT, ce il ajuta sa-si foloseasca mintea la capacitate maxima.

 


4. Mars Needs Moms / Mamici pentru Marte

Cu: Joan Cusack, Seth Green
Gen film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF

 

Sinopsis:

Niciodata nu stii ce-ai avut pana nu l-ai si pierdut! Un baietel in varsta de 9 ani pe nume Milo (Seth Green) invata sa-si aprecieze mamica la adevarata sa valoare. Dar acest lucru se intampla abia dupa ce mama lui este rapita de un echipaj de martieni diabolici!
 


5. Morning Glory / Matinal cu scandal

Cu: Rachel McAdams, Diane Keaton, Harrison Ford
Gen film: Comedie

 

Sinopsis:

Harrison Ford interpreteaza rolul unui jurnalist american de renume, Ted Koppel. Intr-o zi, Ted ia decizia de a demisiona, fiind dezgustat de politica trustului unde lucreaza. Chiar daca hotararea de a renunta la slujba pare una dificila, intalnirea cu o producatoare de televiziune sclipitoare (Rachel McAdams) este mai mult decat fortuita. Cei doi vor incerca sa “resusciteze” o emisiune matinala ce si-a pierdut  de mult timp popularitatea.
 

Top 5 BOX-OFFICE de saptamana trecuta:

1. The Rite / Ritualul

Cu: Colin O'Donoghue, Anthony Hopkins
Gen: Drama, Horror, Thriller

 

Sinopsis:

Inspirat dintr-o poveste reala, "Ritualul" ne aduce in lumea misterioasa si infricosatoare a exorcizarilor. Michael Kovak (Colin O'Donoghue), indoindu-se de propriile sale credinte, decide sa urmeze un seminar despre domeniul neinteles al posedarilor demonice. Insa totul se schimba odata cu aparitia controversatului exorcist, Parintele Lucas (Anthony Hopkins).
 


2. The Adjustment Bureau/ Gardienii Destinului

Cu: Matt Damon, Emily Blunt
Gen: Thriller, Romantic
 

Sinopsis:

In thrillerul “The Adjustment Bureau”, Matt Damon interpreteaza un politician de succes care a reusit sa-si zareasca viitorul cu coada ochiului. Constientizand ca isi doreste altceva, decide sa o regaseasca pe singura femeie care i-a furat inima, urmarind-o pe strazile New York-ului contemporan. Insa o echipa de oameni misteriosi conspira ca cei doi sa stea departe unul de celalalt.

 


3. Rango

Cu: Abigail Breslin, Isla Fisher, Johnny Depp
Gen: Animatie. Comedie

 

Sinopsis:

Gasindu-se intr-un peisaj rupt din Vestul Salbatic, mai exact in orasul “Dust”, cameleonul Rango (Johnny Depp) este nevoit sa isi infranga temerile si sa traiasca aventura vietii lui. Simpaticul personaj cu probleme existentiale devine astfel seriful orasului in stil western, confruntandu-se cu situatii neasteptate si mult mai dificile decat cele intalnite pana acum.
 


4. Drive Angry 3D / Iadul se dezlantuie 3D

Cu: Amber Heard, Nicolas Cage, William Fichtner
Gen: Actiune, Thriller

 

Sinopsis:

Milton (Nicolas Cage) este atat de suparat incat se intoarce chiar si din Iad ca sa ii pedepseasca pe baietii rai ce i-au rapit nepotica! Damnatul are la dispozitie doar 3 zile pentru a-si indeplini misiunea. Fiindca a aflat pe propria-i piele ce inseamna Iadul, Milton este hotarat sa-l impiedice pe diabolicul Jonah King sa dezlantuie fortele raului pe Pamant.
 


5. Big Mommas: Like Father, Like Son / Coana Mare: Asa tata, asa fiu

Cu: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson
Gen : Comedie
 

Sinopsis:

Malcolm Turner (Martin Lawrence), agentul FBI care face orice de dragul justitiei (chiar si sa se imbrace intr-o femeie corpolenta) a primit o noua misiune! Fiul sau vitreg, pe nume Trent (Brandon T. Jackson), a fost accidental martorul unei crime. Asa ca este de datoria lui Malcom sa-l ascunda de privirile rau-intentionate ale criminalilor. Si cum face asta? Cum stie el mai bine, fireste: deghizandu-l si pe el in femeie!
 

Vezi aici programul cinematografelor!


Ce film vrei sa vezi in weekend? (816 voturi)
Just Go with It / Nevasta de imprumut
32.48%
La bani, la cap, la oase
4.04%
Limitless / Dincolo de limite
9.93%
Mars Needs Moms / Mamici pentru Marte
1.23%
Morning Glory / Matinal cu scandal
2.33%
The Rite / Ritualul
11.52%
The Adjustment Bureau/ Gardienii Destinului
4.53%
Rango
9.07%
Drive Angry 3D / Iadul se dezlantuie 3D
5.64%
Big Mommas: Like Father, Like Son / Coana Mare: Asa tata, asa fiu
19.24%

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies