marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Foștii iubiți Vince Vaughn și Jennifer Aniston sunt, la Pro Cinema, Despărțiți, dar împreună

Cândva un cuplu și în viața reală, cei doi actori dau viață pe ecran unor parteneri care nu pot sta unul fără altul.

Foștii iubiți Vince Vaughn și Jennifer Aniston sunt, la Pro Cinema, Despărțiți, dar împreună
Pelicula „Despărțiți, dar împreună“/ „The Break-Up“ (2006) este o comedie romantică produsă de Universal Pictures, desprea un cuplu care se îndreaptă inevitabil spre separare, uitând ce anume îi aducea pe amândoi împreună, ce iubeau unul la altul și de ce au ales să formeze o pereche.
 
Ca în atâtea alte cupluri odată fericite, Vince Vaughn (Gary) și Jennifer Aniston (Brooke) lasă ca o mică neînțelegere să le scape de sub control și să le dea peste cap toate planurile. Practic, după doi ani petrecuți împreună, când în sfârșit au casa lor, își dau seama că au evoluat diferit și că au preferințe contradictorii, fapt ce îi pune în fața unei alegeri grele: salvarea relației sau pierderea casei mult visate.
 
Cum era de așteptat, niciunul nu vrea să se mute din apartamentul pe care l-au împărțit și amenajat cu atenție, ceea ce duce la un adevărat război între ei, care naște situații aparent ilare, dar tragice pentru povestea lor de dragoste.
 
Totodată, situația creează apariția a două tabere și între prietenii și cunoscuții lor, care decid să ia partea unuia sau altuia.


 
Gary este susținut de cel mai bun prieten al sau, Johnny O (Jon Favreau), de agentul lui de vânzări imobiliare, Riggleman (Jason Bateman), de frații și partenerii lui de afaceri, de workoholicul  Dennis (Vincent D’Onofrio) și de Lupus (Cole Hauser). 
 
De partea lui Brooke sunt prietena sa, Addie (Joey Lauren Adams) și soțul acesteia, Andrew (Peter Billingsley), de extravagantul său frate, Richard (John Michael Higgins), de mama sa, (Ann-Margret) și de colegii săi de serviciu, Marilyn Dean (Judy Davis) și Christopher (Justin Long).



Jennifer Aniston și Vince Vaughn au format un cuplu și în viața reală, din 2005 până în 2006, Vince fiind primul partener al actriței din „Friends“ după despărțirea de soțul său, Brad Pitt.

 
Filmul „Despărțiți, dar împreună“/ „The Break-Up“ este difuzat sâmbătă la Pro Cinema, de la ora 20:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies