marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie FOTO: Cele mai TARI 13 postere din filme celebre!

Va mai amintiti perioada cand lipeati postere pe pereti? Probabil ca ati avut afise cu actorii preferati, cu trupele favorite si, de ce nu, cu filmele preferate. Iata 13 postere care merita lipite pe toti peretii!

Galerie FOTO: Cele mai TARI 13 postere din filme celebre!

1. “The Dark Knight” (2008)
Este unul din posterele-teaser lansate in timpul campaniei de marketing. Imaginea sinistra a lui Joker a facut inconjurul lumii si a fost apreciata de o multime de fani.

Tagline-ul “Why so serious?” (“De ce asa se serios?”) scris cu sange este inteligent ales – umorul absurd al Jokerului -  mai ales ca fata acestuia este interpretabila si nu aratata in mod special.

2. “Jaws” (1975)
Nubila inotatoare versus rechinul ucigas, stim deja pe cine pariem. Posterul este bine realizat deoarece sugereaza intocmai vulnerabilitatea oamenilor in apa.

Parca nu-ti mai vine sa pleci la mare dupa ce vezi posterul si cu siguranta iei o pauza de apa dupa ce vezi horror-ul.

3. “Star Wars Episode One: The Phantom Menace” (1999)
Poate filmul nu este cel mai grozav, dar imaginea lui Anakin cu umbra lui Vader este genial. Este tot ce poate insemna un poster teaser.

O imagine care face cat o mie de cuvinte, dar care pastreaza totusi misterul. Un poster care sugereaza intamplarile din filmele viitoare.



4. “Rosemary's Baby” (1968)

Un carucior singuratic pe un peisaj dezolant si chipul Miei Farrow care pare un gigant este foarte deprimant! Un afis pentru un film horror ar trebui sa-ti dea fiori si sa te intrige si acesta le face pe amandoua.

Poate nu stii mare lucru despre filmul lui Polanski, dar daca privesti posterul clar ai senzatia ca ceva ingrozitor se intampla cu caruciorul ala.

5. “The Silence Of The Lambs” (1991)
O imagine izbitoare, monocroma cu o femeie cu privirea impietrita a carei gura este acoperita de o molie cu cap de mort – infiorator. Sugereaza foarte bine senzatia pe care o lasa filmul – senzatia de violare a spatiului, fiind o imagine enigmatica reprezentativa care te va pune pe ganduri. Stai sa vezi si filmul…



6. “Evil Dead 2” (1987)

Este simplu si dragut, un craniu cu ochi expresivi. Inspira genul filmului – o comedie horror, ochii umani oferindu-I craniului o imagine grotesca si totusi amuzanta.

7. “The Exorcist” (1973)
Omul lui Dumnezeu, Max Von Sydow, sta in fata unei case dinspre care vine lumina. Arata demential! Silueta exorcistului care se gandeste daca sa mearga sau nu inainte, exprima simultan senzatia de teama si intriga – ce va simti publicului pe durata filmului. Este reprezentativa pentru filmul lui William Friedkin.

8. “Pulp Fiction” (1995)
In posterul filmului Uma Thurman are acea expresie de “vino in patul meu”, o expresie de neuitat. Parca face un statement: fumatul n-a fost niciodata mai incitant… Este o imagine sexy, inteligenta si cool – cam ce-ti doresti sa ai pe peretele din camera ta.



9. “The Machinist” (2004)

Un post it care spune toata esenta filmului si care ofera raspunsul fantomelor lui Christian Bale. Este suficient de intrigant cat sa atraga atentia si spune de la inceput ca filmul este plin de lucruri nestiute. Culoarea murdara si senzatia de rece exprima in totalitatea cheia in care este realizat filmul.



10. “Secretary” (2002)

Spatele lui Maggie Gyllenhaal este lasciv si foarte sexy. Nu este numai o imagine putin perversa, ci sustine povestea filmului, plus de asta simetria este minunata.



11.”Inglorious Basterds” (2009)

O imagine tipica fioroasa a filmului sangeros in regia lui Tarantino. Pe bata de baseball sunt scrise cateva nume ale unor evrei ucisi. Murdar si violent si cu o senzatie magica se potriveste de minune cu propunerea de schimbare a istoriei a lui Tarantino.

12. “Memento” (2000)
O fotografie Polaroid intr-o fotografie Polaroid si tot asa incercand sa dezvaluie misterul lui XChristopher Nolan. Surprinde in mod istet mecanismul filmului si sugereaza plotul filmului prin tagline-ul ales “some memories are best forgotten”.



13. “The Seven Year Itch” (1955)

Una dintre cele mai faimoase imagini de la Hollywood ca uneori oamenii uita ca face parte dintr-un film. Pe langa faptul ca sunt dezvaluite picioarele lui Marilyn Monroe sugereaza foarte bine starea filmului – “joie de vivre”. 


Sursa: totalfilm.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies