marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Filmele care sfideaza timpul: cele mai TARI 10 scene slow motion!

Sunt scenele care suspenda timpul si te lasa cu gura cascata! www.procinema.ro iti aduce un top cu cele mai memorabile scene slow motiion din istoria filmului!

VIDEO Filmele care sfideaza timpul: cele mai TARI 10 scene slow motion!

1 Reservoir Dogs (1992): Celebra scena  in slow motion a lui Quentin Tarantino devenita iconica in care cei 8 barbati parasesc restaurantul in debutul drame.



2. Rushmore (1998): Scena de la finalul filmului in care liceanul uratel Max danseaza cu domnisoara Cross .

3. The Matrix (1999): Legendara scena de lupta in care Neo si Trinity  evita gloantele agentilor in slow motion .

4. Raging Bull (1980). Filmul cu Robert De Niro si regizat de Martin Scorsese este povestea unui pugilist care - in momentul in care intra in scena - isi distruge efectiv adversarii.

Scena in care ii tasneste sangele unuia dintre rivalii sai in timp ce se recupereaza in coltul ringului este  memorabila.
 


5.The Royal Tenenbaums (2001): Scena in care Gwyneth Paltrow coboara din autobuz pentru a-l intalni pe Owen Wilson in comedia dramatica regizata de Wes Anderson.

6. The Wild Bunch (1969). Scena din finalul filmului care spunea povestea unei bande de raufacatori ce jefuiesc o banca din Texas.

Cel mai bun film al lui Sam Peckinpah, "Hoarda salbatica" si-a castigat instantaneu notorietatea prin secventele sale violente iar finalul filmului s-a impus ca pionier in scenele de slow motion.



7. Lost Highway (1997): Scena din garaj in care Patricia Arquette coboara din masina si ii arunca o privire senzuala lui Balthazar Getty .

8. Hoop Dreams (1994). Povestea ce urmareste vietile a doi baieti, afro-americani, in lupta lor de a ajunge titulari in echipa de baschet a colegiului. Secventa de inceput in care William Gate isi arata calitatile in actiune este fantastica.
 


 

9. 2001: A Space Odyssey (1968):  una dintre capodoperele cinematografiei in regia maestrului Stanley Kubrick se deshide cu o scena care a devenit legendara.


10. 300 (2006):Secventele de lupta in slow motion in care Leonidas ii nimiceste pe persani
 


 

Sursa: www.totalfilm.com


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies