marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO! 10 scene NEBUNE din filme care au socat salile de cinema

Cu siguranta ai trait unele momente de groaza intensa sau de greata necontrolata. Si nu de putine ori ai preferat sa te uiti in alta parte sau sa-ti acoperi ochii. Fa-o din nou! Iata cele mai socante 10 scene pe care nu poti sa le privesti.

GALERIE FOTO! 10 scene NEBUNE din filme care au socat salile de cinema

10. Taierea bratului - 127 de ore (2011)

Filmul lui Danny Boyle se bazeaza pe povestea mediatizata a alpinistului captiv in Marele Canion. Mana lui este prinsa sub o piatra si pentru a putea supravietui trebuie s-o taie. Si chiar daca esti prevenit ca aceasta scena urmeaza, n-ai cum sa nu-ti se faca rau.Probabil ca ar trebui sa dea pungi speciale la intrare.

9. Scena wc-ului - Trainspotting (1996)

Chiar daca filmele nu-s inzestrate si cu miros, in scena toaletei din filmul aceluiasi Danny Boyle ai senzatia ca stomacul tau nu te mai asculta.

8. Voma "proiectil" - The Exorcist (1973)

Scena in care posedata scuipa cu jet pe preotul Damien acea subtanta verde, vascoasa care-ti intoarce stomacul pe dos. Pe langa elementul vomei, mai vezi si chipul descompus si auzi si vocea aceea infricosatoare, e clar ca nu mai comanzi prea curand mancare.

7. Tortura dentara - Marathon Man (1976)

Dupa ce traiesti scena creata de John Schlesinger cu siguranta vei evita cabinetele medicilor stomatologi. Laurence Olivier e magnific in rolul doctorului nazist care si-a imbunatatit abilitatile in perioada in care scotea dintii de aur evreilor din lagarele de concentrare. Scena in care-l tortureaza pe Dustin Hoffman pentru a afla despre o ascunzatoare cu diamante este de referinta, mai ales ca anestezicul nu e pe lista.

6. Rahatul de caine - Pink Flamingoes (1972)

In timpul filmului bizar al lui Waters, Divine a declarat ca este cea mai murdara fiinta din lume. Scena finala a filmului, daca ati rezistat pana acolo o urmareste pe Divine cum mananca fecale de caine. Poate va imaginati ca totul este fake, dar trebuie sa va contrazic... acela este intr-adevar un rahat de caine autentic.



5. Ruptura piciorului - The Scouting Book For Boys (2010)

Thomas Turgoose joaca rolul unui tanar alienat care are o relatie cu o femeie perfida. Cand afla ca aceasta s-a distrat cu alt barbat, ii rupe piciorul in doua c-o piatra, in timp ce ea doarme.

4.  Capul in cutie - Seven (1995)

Puterea sugestiei poate fi a forta convingatoare. Dezvaluirea capului lui Gwyneth Paltrow in capodopera lui Fincher poate fi considerata una dintre cele mai bolnave si totusi memorabile senzatii traite la cinema. Chipul lui Bratt Pitt, ingrozit de-a dreptul, ramane multa vreme in mintea spectatorului. Si totusi, nu vedem capul in toata splendoarea, ci doar cateva suvite blonde, dar este suficient.

3. Creierul de maimuta - Indiana Jones And The Temple of Doom (1984)

Aceasta delicatesa indragita in unele tari exotice a reusit sa ingretoseze ceva oameni cand a aparut in film. A, am uitat sa mentionam ca era inca atasat de cap? Nu e de mirare ca Willie a lesinat la cina.



2. Coltii mortii - Jaws (1975)

Vanatorul viclean al lui Robert Shaw a facut franjuri barca in care era Quint. Intr-o barca semi scufundata la capatul caruia stau niste falci ucigase, Wuint n-a avut nicio sansa, chiar daca s-a luptat curajos cu un cutit. Coltii l-au muscat de stomac stropind sange peste tot. O imagine care i-a oprit pe multi sa se mai avante in marea albastra.

1. Momentul bordurii - American History X (1998)

Calcatul in picioare marca Edward Norton nu este o miscare de dans, ci un moment extrem de violent al nazistului interpretat de acesta. Dupa ce prinde un hot si-l forteaza sa se intinda pe bordura ii sparge dintii cu lovituri de picior. Maxilarele publicului s-au inclestat imediat la o asemenea imagine.


Sursa: http://www.virginmedia.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies