marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top 10 filme cu Eva Mendes!

Ca mai toate actritele de la Hollywood, Mendes a inceput cu roluri micute in diverse pelicule si seriale TV. Pana in 2001 cand a fost jucat rolul iubitei lui Denzel Washington era aproape o necunscuta. Odata cu acest film au venit propunerile in filme de succes, de la comedii la drame celebre.

Top 10 filme cu Eva Mendes!

10. Last Night (2010)
Regie:  Massy Tadjedin

Dupa o scurta aventura in Fast& Furious 5, actrita se intoarce in mediul relatiilor siropoase alaturi de o distributie remarcabila: Keira Knightley, Sam Worthington  si Guillaume Canet.

Joaca rolul asistentei tentante cu care sotul Kierei pleaca intr-o calatorie de afaceri. Si da, ce-i drept, n-ai vrea sa-ti trimiti sotul in calatorie cu ea...

9. The Bad Lieutenant: Port Call of New Orleans (2009)
Regie: Werner Herzog

Mendes si-a unit fortele cu protagonistul din Ghost Rider, Nicolas Cage, pentru un film mult mai satisfacator. Remake-ul lui Herzog spune povestea unui politist corupt, dependent de droguri si implicat in tot felul de necazuri cu diversi nelegiuti, care in tot dezechilibrul sau este un om cu fond bun.

Mendes joaca rolul iubitei si e dificil sa-ti iei privirea de la ea, pe langa formele voluptoase este si un contrapunct stabil in vertijul depravarii personajului. Herzog a fost inteligent si i-a evidentiat senzualitatea.



8. The Women (2008)

Regie: Diane English

Actrita intra intr-o echipa formata numai din femei pentru un remake destul de usor de uitat a filmului lui Joan Crawford din 1939. Mendes joaca rolul unei materialiste care-i fura barbatul lui Meg Ryan si-i distruge viata aparent idilica. 

Dar Ryan are o gasca gen "sex and the city" care o ajuta sa treaca peste perioada grea si in mod ironic impinge spre sinucidere publicul total plictisit. Tinand cont ca este singurul personaj antagonist care joaca rolul unui magnet de barbati, clar acapareaza ecranul!



7. We Own The Night (2007)

Regie: James Gray

Regizorul este familiarizat cu acest tip de thriller criminal al anilor '80. Bobby (Joaquin Phoenix) se distanteaza de familia sa care aplica legea pentru a se ocupa de stilul sau de viata, conduce un bar de noapte unde se desfasoara crime organizate si se distreaza cu iubita lui Amada. Ea se bucura de viata hedonista intr-un mod foarte, dar foarte fierbinte.

Si filmul are sanse sa va prinda-n mreje.



6. Guilty Hearts (2006)

Regie: George Augusto

Este mai degraba o colectie de sase scurte povestiri, decat un lung metraj si este un film care n-a trecut granitele U.S., ceea ce este intrigant daca aruncam un ochi asupra distributiei: Mendes, Charlie Sheen, Kathy Bates, Julie Delpy, Imelda Staunton, Anna Faris, Stellan Skarsgard…

N-a fost niciodata lansat in UK, iar Eva nu se remarca in vreun fel.



5. Trust The Man (2005)

Regie: Bart Freundlich

Aceasta disectie a relatiilor comico-dramatice dintre patru prieteni din New York: Tom (David Duchovny) si Rebecca (Julianne Moore) se lupta-n casatorie pentru a se acomoda dorintelor sexuale ale fiecaruia, in timp ce Tobey (Billy Crudup) si Elaine (Maggie Gyllenhaal) ajung intr-un punct critic al relatiei.

Mendes apare ca o atractie spre pierzanie in destinul lui Tom intr-un film care poate fi placut. Este prezenta pentru a prezenta varianta sexuala din afara relatiei si se descurca de minune!

4. Stuck On You (2003)
Regie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Filmul este o comedie clasica in care cei doi frati gemeni interpretati de Matt Damon si Greg Kinnear se chinuie sa aiba stiluri diferite de viata. Mendes este mai mult decat tipa in bikini, ea fiind si prietena care le ofera elanul celor doi. Cei doi actori sunt destul de buni pentru un film de genul asta.

Nu este cea mai stralucitoare aparenta, dar nu este nici de trecut cu vederea.



3. Once Upon A Time In Mexico (2003)

Regie: Robert Rodriguez

Cariera sa era in floare si a primit un rol de referinta in al doilea film din trilogia Mariachi. Aici El Maricahi spioneaza un agent CIA psihopat si un general mexican corupt. Chiar daca plotul nu este tocmai original, actiunea este incendiara. Mendes este un agent dublu, Ajedrez, care este fiica lui Barillo si cele mai multe scene sunt alaturi de Depp cu care are o chimie fantastica pana ce acesta o ucide.

2. Training Day (2001)
Regie: Antoine Fuqua

Mendes a urcat cateva trepte ale calitatii cand a fost aleasa pentru rolul din thrillerul lui Fuqua. Washington a castigat Oscarul pentru rolul istoric al detectivului Alonzo Harris, un politist decorat de la narcotice care devine un pion cheie in crimele pe care ar trebuie sa le monitorizeze.

Ethan Hawke este un recrut cu intentii bune care se zbate sa-l demaste pe superiorul sau, in film ce Mendes este de partea iubitului sau cu care are un copil si sta cuminte in umbra partenerului tiran.

1. 'Miami'/ER (1998)

A inceput caeriera inhatand niste roluri mici. A fost pe platoruile de filmare ca figurant in seriale de succes cu ER si in videoclipul aclamat al lui Will Smith, Miami.

Apoi gurile rele spun ca l-ar fi invitat pe Willie in orasul sau de bastina, Florida, dar nu a zvonul nu a fost niciodata confirmat. Ii puteti urmari impreuna in pelicula Hitch.

Sursa: totalfilm.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies