marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Ivașcu a mers cu soția sa, regizoarea Alice Barb, la gala Uniter

Rar se întâmplă să nu fie împreună, dar la fel de rar sunt surprinși de obiectivul aparatului de fotografiat.

George Ivașcu a mers cu soția sa, regizoarea Alice Barb, la gala Uniter
Actorul George Ivașcu și regizoarea Alice Barb formează un cuplu de peste trei decenii și, cu excepția unei singure perioade, nu au stat departe unul de celălalt niciodată.
 
Cei doi s-au cunoscut pe culoarele facultății, în 1989, și de-atunci „am fost împreună tot timpul, cu suișuri și coborâșuri”, recunoștea George Ivașcu într-un interviu acordat revistei „Viva”. 
 
„Am învățat de la Alice că lucrurile dificile trebuie împărtășite și rezolvate împreună, pentru că fiecare are felul lui de a vedea și de a înțelege lucrurile, dar cel mai frumos e să te pui la masă și să discuți despre soluțiile potrivite pentru a continua împreună, nu pentru a rezolva separat lucrurile. (…) Dar, în primul rînd, pot spune că de la Alice am învățat cum poți să compensezi dezechilibrele din viața de zi cu zi, de la serviciu, din alte situații, cu toți cei cu care intri în contact și cât de important este echilibrul pe care trebui să-l ai în casă, în ceea ce se numește cămin și acasă”, a mai declarat actorul.


 
Recent, interpretul spumosului personaj Pelicanu din celebrul serial „Clanul” de la Pro TV a dezvăluit că el și soția sa… au divorțat. Dar numai pentru o lună!
 
Se întâmpla în anul 2008, când actorul a aflat din presă că soția lui a intentat divorțul. El a povestit că, la momentul respectiv, era prea ocupat cu Teatrul Metropolis și prea absent din viața de familie. „În perioada aceea eram ocupat și egoist prin a construi Teatrul Metropolis. Și familia, eu, Alice, eram ultima prioritate pe agendă. Și atunci, acesta a fost un exercițiu de maturitate pe care i-l datorez lui Alice. Pentru că a zis „prietene, ai și viață personală, nu poți fi atât de egoist'. A fost ca un duș rece, necesar în viața fiecărui om. Nu a fost o intenție, nu a fost o răutate, nu a fost nimic…“, a explicat actorul, care s-a și recăsătorit cu Alice Barb la scurt timp după ce au semnat actele de divorț. 


 

„Eu cred că cel mai trist într-o familie, într-un spațiu in care exiști în doi, este singurătatea în doi. Probabil că asta a simțit Alice. S-a simțit probabil singură, abandonată, ceea ce nu-i corect, dacă ești în doi”
. După acest „duș rece”, George Ivașcu spune că a pus familia pe primul loc: „Simplu, am dedicat timp familiei, mult mai mult timp. Am fost mult mai atent la ce se întâmplă în jurul meu”.



 
Și iată-i și acum împreună, formând unul dintre cele mai trainice cupluri din lumea artistică și fiind un exemplu de eleganță și distincție. Apariția celor doi la gala Uniter întărește încă o dată acest lucru.
 
FOTO: Cosmin Stoian/Uniter

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies